Prezent na walentynki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo i ja się dołączę
Ja mam termin @ na 6,chociaż nie wiem jak to będzie,bo jestem po pierwszej udanej próbie i pierwszym poronieniu,więc może mi się coś tam rozregulowało,ale spokojnie do Walentynek zaczekam z testem
Tym razem już bez paniki i nie szybko szybko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny?Czujecie już coś?Ja dziś szósty dzień po owu i dziś poczułam ciagnięcie w prawym jajcu jak msc temu-wtedy się udało...
Tak bym już chciała wiedzieć...
Ale wiecie co zrobiłam??
Test owu,który zrobiłam też jak byłam w ciąży i który pokazał wtedy dwie kreski...
Zrobiłam wczoraj i dziś i ten z dziś jest wyrażniejszy,niż wczoraj...
Tak bym chciała,żeby się udało...to jest tak piękne uczucie... -
nick nieaktualnyuuuuuu...dziewczyny!!!! jak jajnik ciągnie,to nie chcę nic mówić,ale to możliwe,że to właśnie TO!!!
Mnie tak bardzo ciągnął jak nam się udało...To jest takie coś jakby się tam rozciągało czy coś...takie uczucie dziwne..
Oby Wam się udało kochane :*
Mi od wczoraj wieczora jakoś piersi ciążą , są troszkę większe i od dziś trochę pobolewają...
Jak zaszłam w ciażę,to pamiętam jak od razu po owu-chyba na drugi dzień po tak mi piersi zaczęły puchnąć jak jakieś silikony A bolałyyyyyyyy...masakrycznie....
-
Hej ja tez jakos bede testowac przed walentykami. A jak sie uda mezowi dopiero powiem w walentynki piekna owulacje mialam pierwszy raz ja czulam:-) wiec mam nadzieje ze maly szkrabek jestDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(