Prezent na walentynki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamka wrote:No imamy delikatna rozowa kreseczke... Mam nadzieje ze jutro pani doktor potwierdzi:)
Lekarz nie potwierdza, bo jest za wcześnie. Może dojrzy malutką kropeczkę jak ma dobry sprzęt, ale i tak wątpię. Beta teraz potwierdzi, a lekarz dopiero za około 2 tygodnie. -
nick nieaktualny
-
Ja testuje jutro (10dpo) a jesli nic nie wyjdzie to 8( 14dpo). Wszystkim zycze tak cudownego prezentu! Ja czuje ze za bardzo chce i pewnie nic z tego:-(13.07.2018 Mój Cud Wiktorek!!!
Celiakia, mutacja MTHFR
Lipiec 2015 - 6tc [*] Grudzień 2015 - 6 tc [*]
Laparotomia- CP Marzec 2016 6 tc [*]
Wrzesień 2017- invicta start - naturalny Cud!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Miałam testować w okolicy walentynek ale nie wytrzymałam, zatestowałam wczoraj i dostałam najpiękniejszy prezent na urodziny W środę idę na betę...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5dcdb0a40454.jpgLucy7, ktosik, IWI, Karolucha lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Najpierw: mała.mi gratulacje!!
Ja mam zamiar testować właśnie w walentynki albo w piątek 13ego (niezły dzień na testowanie Mam nieregularne cykle, więc nie wiem kiedy się spodziewać @, ale w piątek wypada 14dpo.mała.mi, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ciekawi mnie jak się potoczyło, kilka z was pisalo, że bedzie robić test a tylko Mała Mi się pochwaliła (gratulacje ). Ja mialam owulacje w piątek prawdopodobnie a dzisiaj obudził mnie ból jajnika i mam taka nadzieje, że to może być to chciałabym już móc to jakoś sprawdzić ale jest za wcześnie podejrzewam, jak będę robić test to dam znać, trzymajcie kciuki!
mała.mi lubi tę wiadomość