Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Progesteron besins
Odpowiedz

Progesteron besins

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewappp Autorytet

Wysłany: 31 października 2023, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od kilku dni stosuję progesteron besins 200 mg i dzisiaj 6dpo zauważyłam u siebie nietypowy żółtawo-kremowy śluz, dotychczas miałam biały śluz w 2 fazie. Czy miałyście podobne obserwacje?

• Anna705 Debiutantka

Wysłany: 30 listopada 2023, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, też mam takie objawy, do tego okrutne zawroty głowy, w życiu tak nie miałam. Dziś mam 10 dpo i nie wiem czy to są jakieś objawy ciążowe, czy to wynik progesteronu.

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2023, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam ten lek 3 razy dziennie i też miałam takie zawroty, jakbym coś wypiła.. raz się nawet zastanawiałam czy mogę z pracy wracać bo byłam taka „przymulona”. Lekarka kazała mi odstawić.

Aktualnie biorę utrogestan i nie mam żadnych objawów negatywnych

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ