X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przesunieta owu
Odpowiedz

Przesunieta owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksandria Znajoma

Wysłany: 19 grudnia 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    W tym miesiącu według testów owulacyjnych pierwszy raz miałam przesuniętą owulacje. Dziś mam 24dc, 6dpo, normalnie moje cykle trwają z reguły 25 dni(czasami 28). Warto zrobić test czy tak szybko i tak nic by nie wykazał?

Starania od kwiecień 2016.
    Czerwiec 2017-HSG,uzyskana droznosc.
    Hashimoto
    Problem męski, głównie z ruchliwoscią. ŻPN
    Po laparoskopii diagnostycznej- wszystko w porządku
    Wysokie FSH
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ