X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Przesunieta owu
Odpowiedz

Przesunieta owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksandria Znajoma

Wysłany: 19 grudnia 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    W tym miesiącu według testów owulacyjnych pierwszy raz miałam przesuniętą owulacje. Dziś mam 24dc, 6dpo, normalnie moje cykle trwają z reguły 25 dni(czasami 28). Warto zrobić test czy tak szybko i tak nic by nie wykazał?

Starania od kwiecień 2016.
    Czerwiec 2017-HSG,uzyskana droznosc.
    Hashimoto
    Problem męski, głównie z ruchliwoscią. ŻPN
    Po laparoskopii diagnostycznej- wszystko w porządku
    Wysokie FSH
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ