Rano dwie krechy na tescie, a teraz cisza!
-
sytuacja wyglada tak, ze od poniedzialku mam okres, tzn nie nazwalabym tego zwyklym okresem, gora dwa tampony dziennie, do tego czuje jak zbiera mi sie na wymioty, wiec rano zrobilam test, przed wyjsciem do pracy, odczekalam chwile i niczego nie widzialam-moze bylo ciutke ciemno bo to 7 rano byla, nie wiem, w kazdym razie pozniej, w pracy- bo wzielam go ze soba- zuwazylam druga, blada kreske. Powtorzylam test ok. 16 i nic. Wczoraj mialam identyczna sytuacje, tylko tyle ze rano poczekalam 5minut, a dopiero popoludniu byla krecha. Czy mozliwe jest zeby dwa testy pokazaly dwie kreski a ciazy nie bylo?
-
Maczek wrote:Wynik testu powinno się odczytywać w czasie podanym na opakowaniu. Kreska powinna się pokazać w ciągu pięciu minut od wykonania testu. Zwykle wyniki uzyskane po dłużej niż godzinie nie są miarodajne.
No niby prawda, ale ciekawi mnie fakt, ze na dwoch testach ta sama sytuacja... rozumiem, ze moze na jednym zaszly jakies reakcje czy cos, ale na dwoch?
Moze ktos mial podobnie i byl w ciazy? -
anusia24 wrote:A testy byly roznych firm? Ja w poprzednim cyklu mialam tak ze po kilku godzinach wyszla druga kreska a w ciazy nie bylam
Nie, testy byly tej samej firmy.
A czy zaobserwowalas u siebie cos niepojacego, cos, co podsunelo Ci mysl o ciazy ze zrobilas test?
-
Jesli sa tej samej firmy to w sumie moze maja taka tendencje, moze w ogole byly z tej samej partii dlatego tak Ci pokazaly... Oczywiscie jak jest tego nie wiemy, moze poczekaj jeszcze pare dni i zrob jeszcze raz test, ewentualnie sprobuj jakis inny.
Nie nie, po prostu juz byl termin spodziewanej miesiaczki wiec zatestowalam, odlozylam go gdzies a pozniej jak zerknelam to byla druga kreska. Fakt ze zszokowalo mnie to ale po chwili zracjonalizowalam ze test jest niewazny po takim czasie...Foczka lubi tę wiadomość
-
anusia24 wrote:Jesli sa tej samej firmy to w sumie moze maja taka tendencje, moze w ogole byly z tej samej partii dlatego tak Ci pokazaly... Oczywiscie jak jest tego nie wiemy, moze poczekaj jeszcze pare dni i zrob jeszcze raz test, ewentualnie sprobuj jakis inny.
Nie nie, po prostu juz byl termin spodziewanej miesiaczki wiec zatestowalam, odlozylam go gdzies a pozniej jak zerknelam to byla druga kreska. Fakt ze zszokowalo mnie to ale po chwili zracjonalizowalam ze test jest niewazny po takim czasie...
Dziekuje za odpowiedz, to moze i u mnie bedzie podobnie, choc wolalabym by bylo inaczej niz u Ciebie;-) czas pokaze, masz racje, moze powtorze test jutro???? -
nick nieaktualny
-