X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Robić proga czy czekać na @?
Odpowiedz

Robić proga czy czekać na @?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BudyńŚmietankowy Autorytet

Wysłany: 27 października 2024, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Wiem, że progesteron jest sens zbadać 7dpo, czy jeśli owulację miałam prawdopodobnie 19/20 (cykl monitorowany, w pt lekarz przewidywał, że pęknie w sobotę lub niedzielę, w poniedziałek już usłyszałam, że owulacja się odbyła), to czy jutro jest sens pobierać progesteron? Dziś zrobiłam test ciążowy choć oczywiście wiedziałam doskonale, że za wcześnie i że ujrzę biel bieli... nie mogę sobie znaleźć miejsca, jestem zmęczona ciągłymi porażkami, a to mój pierwszy cykl z inofolic'iem i żywię w sobie gorącą nadzieję, że zadziała... 😭

31 👩🏻2017 🧔🏻‍♂️ 34 = Alicja 2019 🩷

Starania o rodzeństwo od 01.2024
    ON - obniżone parametry nasienia
    ONA - endometrioza, lekko podwyższony testosteron, torbiele na jajniku

Ovitrelle 10.2024 ❌
    Clostibegyt + Ovitrelle 11.2024 ❌
    Clostibegyt + Ovitrelle 12.2024 ❌
    Clostibegyt 01.2025 ❌
    Przeniesienie do Ovikliniki ➡️
    AMH 3,47 ✅️
    Drożność jajowodów - drożne 02.2025 ✅️
    Zivafert 02.2025 ❌
    Aromek + Zivafert + IUI (I) 03.2025 ❌️
    Aromek + Zivafert + IUI (II) 04.2025 ✅️ ⏸️
    10 dpo beta 43,6 🥹🍀prog 38,64
    12 dpo beta 152,3 prog 61,83
    14 dpo beta 360,6
    19 dpo beta 3335,6
    21 dpo beta 7685,9
    16.05 - usg, jest bijące serduszko ❤️🍀
    26.06 - prenatalne - zdrowa dziewczynka 🩷
    19.08 połówkowe - 400g dziewczynki 🥰😘🥹

preg.png
  • Monia555 Nowa

Wysłany: 9 stycznia, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ