X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Robić proga czy czekać na @?
Odpowiedz

Robić proga czy czekać na @?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BudyńŚmietankowy Debiutantka

Wysłany: 27 października 2024, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Wiem, że progesteron jest sens zbadać 7dpo, czy jeśli owulację miałam prawdopodobnie 19/20 (cykl monitorowany, w pt lekarz przewidywał, że pęknie w sobotę lub niedzielę, w poniedziałek już usłyszałam, że owulacja się odbyła), to czy jutro jest sens pobierać progesteron? Dziś zrobiłam test ciążowy choć oczywiście wiedziałam doskonale, że za wcześnie i że ujrzę biel bieli... nie mogę sobie znaleźć miejsca, jestem zmęczona ciągłymi porażkami, a to mój pierwszy cykl z inofolic'iem i żywię w sobie gorącą nadzieję, że zadziała... 😭

• Monia555 Nowa

Wysłany: 9 stycznia, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ