X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Robić proga czy czekać na @?
Odpowiedz

Robić proga czy czekać na @?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BudyńŚmietankowy Autorytet

Wysłany: 27 października 2024, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Wiem, że progesteron jest sens zbadać 7dpo, czy jeśli owulację miałam prawdopodobnie 19/20 (cykl monitorowany, w pt lekarz przewidywał, że pęknie w sobotę lub niedzielę, w poniedziałek już usłyszałam, że owulacja się odbyła), to czy jutro jest sens pobierać progesteron? Dziś zrobiłam test ciążowy choć oczywiście wiedziałam doskonale, że za wcześnie i że ujrzę biel bieli... nie mogę sobie znaleźć miejsca, jestem zmęczona ciągłymi porażkami, a to mój pierwszy cykl z inofolic'iem i żywię w sobie gorącą nadzieję, że zadziała... 😭

31 👩🏻2017 🧔🏻‍♂️ 34 = Alicja 2019 🩷

Starania o rodzeństwo od 01.2024
    ON - obniżone parametry nasienia
    ONA - endometrioza, lekko podwyższony testosteron, torbiele na jajniku

Ovitrelle 10.2024 ❌
    Clostibegyt + Ovitrelle 11.2024 ❌
    Clostibegyt + Ovitrelle 12.2024 ❌
    Clostibegyt 01.2025 ❌
    Przeniesienie do Ovikliniki ➡️
    AMH 3,47 ✅️
    Drożność jajowodów - drożne 02.2025 ✅️
    Zivafert 02.2025 ❌
    Aromek + Zivafert + IUI (I) 03.2025 ❌️
    Aromek + Zivafert + IUI (II) 04.2025 ✅️ ⏸️
    10 dpo beta 43,6 🥹🍀prog 38,64
    12 dpo beta 152,3 prog 61,83
    14 dpo beta 360,6
    19 dpo beta 3335,6
    21 dpo beta 7685,9
    Usg - 16.05 - jest bijące serduszko ❤️🍀

preg.png
  • Monia555 Nowa

Wysłany: 9 stycznia, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ