X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rozpulchniona pochwa
Odpowiedz

Rozpulchniona pochwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia 2022, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Czy któras z was miała może taki objaw jak rozpulchnienie pochwy? Nie moge nawet palca wsadzić.. 🤔
    Czy to może być skutek uboczny luteiny?

• Kirra Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej nigdy tak nie miałam - a może to jakaś infekcja?

🧡 🧡 🧡
    On: podstawowe badania w normie

Ona:

TSH 1,4✅
    Ft3, Ft4 ✅
    E2 ✅
    FSH ✅
    Lh✅
    Progesteron✅
    Prolaktyna💊 Dostinex
    Testosteron✅
    DHEA-S✅
    Cytologia, USG ✅
    Owu✅
    Krzywa cukrowa ✅
    DHEA-S ✅
    AMH ✅

sono HSG - oba jajowody drożne ✅
  • Marta9014 Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2022, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. U mnie taki objaw był jednym z pierwszych objawów ciąży. 😊

• Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2022, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta9014 wrote:
    Cześć. U mnie taki objaw był jednym z pierwszych objawów ciąży. 😊
    Ojej , super by było :) ale pojawiło się jakieś 5dpo,to nie byłoby za wcześnie? Dziś 8dpo i test negatywny :(

• Marta9014 Debiutantka

Wysłany: 14 stycznia 2022, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj 10 dpo. Mi dopiero wtedy coś zaczęło prześwitywać na teście. 😊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ