Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rozregulowany cykl
Odpowiedz

Rozregulowany cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MargOla Nowa

Wysłany: 10 stycznia 2023, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia miesiączkę miałam 7 grudnia, dziś jest 35 dzień cyklu przy cyklach średnio 28 dni. Owulacje zawsze miałam późne i krótką drugą część cyklu. Przez wyjazd męża ostatni stosunek był 25 grudnia, kiedy owulacja była nie wiem. Ostatni test robiłam w 31 dc negatywny. Dziś w zasadzie wczoraj rano zobaczyłam na bieliźnie trochę krwi, po podtarciu papierem czysto sprawdzając palcem szyjkę trochę śluzu z odrobiną krwi ale nie dużo. Założyłam wkładkę cały dzień czysta. Wieczorem sprawdzając znów w środku trochę krwi ale nie wyciekająca na zewnątrz. Na plamienie implantacyjne to chyba za długo w sensie,ze rano i wieczorem i za późno? Co to może być?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ