Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Rozregulowany cykl
Odpowiedz

Rozregulowany cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MargOla Nowa

Wysłany: 10 stycznia 2023, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia miesiączkę miałam 7 grudnia, dziś jest 35 dzień cyklu przy cyklach średnio 28 dni. Owulacje zawsze miałam późne i krótką drugą część cyklu. Przez wyjazd męża ostatni stosunek był 25 grudnia, kiedy owulacja była nie wiem. Ostatni test robiłam w 31 dc negatywny. Dziś w zasadzie wczoraj rano zobaczyłam na bieliźnie trochę krwi, po podtarciu papierem czysto sprawdzając palcem szyjkę trochę śluzu z odrobiną krwi ale nie dużo. Założyłam wkładkę cały dzień czysta. Wieczorem sprawdzając znów w środku trochę krwi ale nie wyciekająca na zewnątrz. Na plamienie implantacyjne to chyba za długo w sensie,ze rano i wieczorem i za późno? Co to może być?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ