śluz przed @ czy ciaza?
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Dziewczyny. A co może oznaczać mega rozciągliwy, typowo owulacyjny śluz, a la białko jajka na 3 dni przed terminem @? Ktoś tak miał w ciąży, czy to tylko mogły mi się hormony rozjechać? Wcześniej po owu miałam gęsty kremowy, potem kremową wodę, a teraz zmienił się w taki.
Pierwszy raz taki mam w tej fazie cyklu O_o dziś jest 12 dc, w sobotę toeretycznie powinnam dostać @ -
nick nieaktualny
-
ja teraz jestem w 19 dniu cyklu i powiem Wam że mniej więcej od tygodnia mój śluz jest rozciągliwy i białawy typowo owulacyjny. Raz jest go więcej raz mniej, ale ciągle jest. Już w 11 dc zaczęliśmy intensywne starania o dzidziusia. Od wczoraj lekko pobolewa mnie brzuch, nie jest to uciążliwy ból ale takie lekkie kłucie. Nigdy wczesniej tak nie miałam....na tydzień przed okresem. Zazwyczaj działo się tak na kilka dni przed spodziewaną @. Kolejny powinnam dostać koło 16 marca. Nie wiem z czym to jest związane...Mam nadzieję że może to są pierwsze oznaki ciąży. OBY bardzo bym chciała. no nic poczekam trochę jak nie dostane tego 16 to teścior pójdzie w ruch hehe a Wy dziewczyny co o tym myslicie?
madzius90 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie dziś zaobserwowałam dziwny śluz, jest go bardzo dużo, jest wodnisty i białawy. Nigdy tak nie miałam, ale u mnie to raczej ciężko stwierdzić, czy to jest odstępstwo od normy, bo moje cykle robią sobie ze mnie żarty i każdy jest inny. Czy to jest oznaka ciąży? Nie wiem. Ucieszyłabym się gdyby w moim przypadku była, ale sądząc po wykresie to marne są na to szanse. (Jednak gdyby zdarzył się cud, chętnie się z Wami podzielę informacją.) Jak wynika z powyższych wypowiedzi taki śluz może być oznaką zarówno ciąży i @. Każda kobieta jest jedyna w swoim rodzaju i ciężko byłoby podać jednoznaczną odpowiedź.
-
19ewelaaa89 wrote:ja teraz jestem w 19 dniu cyklu i powiem Wam że mniej więcej od tygodnia mój śluz jest rozciągliwy i białawy typowo owulacyjny. Raz jest go więcej raz mniej, ale ciągle jest. Już w 11 dc zaczęliśmy intensywne starania o dzidziusia. Od wczoraj lekko pobolewa mnie brzuch, nie jest to uciążliwy ból ale takie lekkie kłucie. Nigdy wczesniej tak nie miałam....na tydzień przed okresem. Zazwyczaj działo się tak na kilka dni przed spodziewaną @. Kolejny powinnam dostać koło 16 marca. Nie wiem z czym to jest związane...Mam nadzieję że może to są pierwsze oznaki ciąży. OBY bardzo bym chciała. no nic poczekam trochę jak nie dostane tego 16 to teścior pójdzie w ruch hehe a Wy dziewczyny co o tym myslicie?
Ja również jestem tydzień przed okresem. Wczoraj miałam silne bóle podbrzusza i jakby ciągniecie w dole . Szyjkę mam zamknięta ale zauważyłam wczoraj u siebie taki sam śluz jak w dni płodne. Nie było go dużo ale był jak białko kurze. Czy u Ciebie był to objaw ciąży? -