Spadek temperatury - implantacja?
-
Z tego co wiem, oznacza to zagnieżdżanie. Nie jestem tylko pewna czy późniejszy wzrost tempki oznacza koniec zagnieżdżania czy też przy spadku zaczęło się i zarodek wżera się w ściankę już później niezależnie.
-
A miałyście kiedyś spadek a ciąży brak? U mnie pierwszy raz zdarzył się spadek 6dni po ale brzuch powoli zaczyna boleć jak na @ wiec się nie nakręcam. Zresztą po takim czasie dziwię się sobie ze jeszcze się dziwię jak widze okres. Chyba się zdziwie jak będę w ciąży:)
-
Ja osobiście widziałam wiele wykresów gdzie był książkowy spadek 6-8 dpo i piękne odbicie,a ciąży z tego nie było.Nic nie jest tu regułą niestety.Czasem i zagnieżdzenie oznacza duzy skok,ale naprawdę tyle dziwnych i nie wytłumaczalnych wykresów tu widziałam,że juz we wszystko uwierzę Oczywiście życzę,żeby ten spadek oznaczał tylko jedno
-
nick nieaktualnyHej - podbijam bo mam problem.
U mnie wystąpił ładny skok- znaczny o 0,6, ale dziś 4 dpo mam spadek o 0,3... oczywiście nie doszło do bazowej..
owulacja 16 Dc (cykle 28, ale skrócona faza lut / nie trwa 14 dni) potwierdzona monit kilkudniowym + testy LH i objawy.
Martwi mnie ten spadek
Testuje w piątek albo polecę na krew ... -