Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźniający się okres, a ciąża
Odpowiedz

Spóźniający się okres, a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MaRtAr Koleżanka

Wysłany: 6 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Powinnam tydzień temu dostać okres, a do tej pory go nie dostałam, staramy się z mężem o dziecko i powiem, że jestem zadowolona, że okresu niemam, ale dziś zrobiłam test x2 i okazał się negatywny. Dodam, że do tej pory miesiączki miałam regularne, do tego niemam żadnych typowych objawów ciąży. Tylko tyle, że brzuch boli mnie jak na okres, piersi są powiększone, bolące, czuję się gruba i spać mi się chce. Bardzo pragnę dziecka. Jak myślicie, czy testy mogły się mylić?

Chcę tylko 2 kresek do szczęścia, nic więcej...
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:15

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • Stefka Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martar, udało się ? Nie udało się ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ