X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźniający się okres, a ciąża
Odpowiedz

Spóźniający się okres, a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MaRtAr Koleżanka

Wysłany: 6 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Powinnam tydzień temu dostać okres, a do tej pory go nie dostałam, staramy się z mężem o dziecko i powiem, że jestem zadowolona, że okresu niemam, ale dziś zrobiłam test x2 i okazał się negatywny. Dodam, że do tej pory miesiączki miałam regularne, do tego niemam żadnych typowych objawów ciąży. Tylko tyle, że brzuch boli mnie jak na okres, piersi są powiększone, bolące, czuję się gruba i spać mi się chce. Bardzo pragnę dziecka. Jak myślicie, czy testy mogły się mylić?

Chcę tylko 2 kresek do szczęścia, nic więcej...
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:15

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • Stefka Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martar, udało się ? Nie udało się ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ