X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźniający się okres, a ciąża
Odpowiedz

Spóźniający się okres, a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MaRtAr Koleżanka

Wysłany: 6 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Powinnam tydzień temu dostać okres, a do tej pory go nie dostałam, staramy się z mężem o dziecko i powiem, że jestem zadowolona, że okresu niemam, ale dziś zrobiłam test x2 i okazał się negatywny. Dodam, że do tej pory miesiączki miałam regularne, do tego niemam żadnych typowych objawów ciąży. Tylko tyle, że brzuch boli mnie jak na okres, piersi są powiększone, bolące, czuję się gruba i spać mi się chce. Bardzo pragnę dziecka. Jak myślicie, czy testy mogły się mylić?

Chcę tylko 2 kresek do szczęścia, nic więcej...
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:15

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • Stefka Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martar, udało się ? Nie udało się ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ