Spóźniony okres, test ciążowy co dalej
-
Mam problem, powinnam dostać okres dwa dni temu, a nadal nic, miałam tylko śluz zabarwiony od czasu do czasu krwią, ale nic z tego nie wynika. Cykle mam zazwyczaj jak w zegarku co 30 dni.
Rano zrobiłam test z moczu, ale wynik jest ewidentnie negatywny. Nie mam kompletnie żadnych objawów „ciążowych „ typu ból piersi. Powiedzcie mi czy warto iść jutro na betę czy poczekać jeszcze? Trochę pobolewa mnie brzuch, ale mam wrażenie, że to już moja wyobraźnia, a nie ból na okres😅 jestem trochę skołowana, bo test sikany nigdy mnie nie oszukał.
Doradźcie! 😃 -
ja bym poszła, jeśli dziś @ się nie rozkręci 🤗✊➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
Oczekujaca wrote:To możliwe, że test nie wyszedł, a beta tak?
Jakoś zawsze miałam wrażenie, że to miejskie legendy 😂
Jak najbardziej, przecież beta jest bardziej dokłada niż testy.Córka z 2023
6 miesięcy starań
Kwiecień 2024 druga runda starań 🤱
Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna -
Oczekujaca wrote:To możliwe, że test nie wyszedł, a beta tak?
Jakoś zawsze miałam wrażenie, że to miejskie legendy 😂➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
Eedzia11 wrote:możliwe, że możesz być poniżej normy na teście, tam jest od 10 a beta ciążę pokaże ci z mniejszą jednostką - jeśli jest. Możesz też mieć cykl bezowulacyjny stąd brak okresu, nie wiem czy miałaś śluz płodny itd? oczywiście ba 100% i tak to nie przesądza ale nakierowuje na tok myślenia. Ja np nie miałam ani piku na teście ani śluzu ani odczuć jajników itd i w końcu lekarz potwierdził, że nie było wg niego owulacji. A okres przyszedł w następnym cyklu.
-
Oczekujaca wrote:Dopytuje, bo w sumie w tym cyklu jedyne czego się spodziewalam to okres 🙂 byliśmy z mężem chorzy, do tego miałam infekcję, więc dostałam dawkę leków „w razie w” jakbym była w ciąży. Śluz płodny miałam i to całkiem sporo, bo biorę wiesiołka, testów nie robię chorobliwie, bo to drugi cykl po poronieniu, więc nie chcę tworzyć ciśnienia. Może do jutra się pojawi, bo musiałabym mieć naprawdę baaaardzo późno owulację, a zazwyczaj mam koło 17dc.➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:trzymam kciuki za ciążę ale skoro byłaś chora i brałaś 'dopalacze' na wyzdrowienie to w tym cyklu możesz mieć spóźniony okres a i możesz nie mieć owulacji (ze względu na lekarstwa). Daj znać cokolwiek się zadzieje ✊
Bardzo dziękuję! ♥️♥️♥️ -