X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spoźniony okres, test negatywny.
Odpowiedz

Spoźniony okres, test negatywny.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werdec Nowa

Wysłany: 27 stycznia, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Jestem tu nowa, staramy się z mężem około 6 miesięcy o malucha. Zacznę od tego, że zaczynam wariować.
    Cykle zawsze miałam regularne, co 28 dni, +/- 1 dzień różnicy.
    Ostatnią miesiączkę miałam 19.12.2024r. . 16 stycznia powinnam dostać już @.
    17 stycznia mieliśmy z mężem wizytę u ginekologa, który stwierdził że cykl na pewno był z owulacją. Przepisał mi clostillbegyt 2 tabletki 1 raz dziennie od 3-7dc, jeśli wystąpi miesiączka.
    Jeśli nie, zrobić test ciążowy po 10 dniach od wizyty.
    Do dnia dzisiejszego nie dostałam miesiączki. Przez parę dni od wizyty miałam dziwny ból w podbrzuszu jak na @, kłucie w lewym jajniku, wydawało mi się, że przez ok. 2 dni miałam lekkie mdłości. Piersi bolały tylko chwilowo. Obecnie tylko uczucie jakby @ miał za chwilę przyjść. Testy ciążowe robiłam, wszystkie negatywne.

Czy jest jakiś cień szansy na ciążę? Czy mam jeszcze powtórzyć test za kilka dni? Wydaje mi się że po takim opóźnieniu, dawno powinien coś wykazać....

• Babsi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, najlepiej idź jutro do laboratorium i zbadaj Beta-HCG. Pokaże Ci czy jesteś w ciąży czy okres z jakiegoś powodu, aż tam bardzo sie spóźnia. Jeśli beta będzie negatywna, ja bym radziła umówić się na ponowną wizytę u ginekologa.

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ