Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spoźniony okres, test negatywny.
Odpowiedz

Spoźniony okres, test negatywny.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werdec Nowa

Wysłany: 27 stycznia 2025, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Jestem tu nowa, staramy się z mężem około 6 miesięcy o malucha. Zacznę od tego, że zaczynam wariować.
    Cykle zawsze miałam regularne, co 28 dni, +/- 1 dzień różnicy.
    Ostatnią miesiączkę miałam 19.12.2024r. . 16 stycznia powinnam dostać już @.
    17 stycznia mieliśmy z mężem wizytę u ginekologa, który stwierdził że cykl na pewno był z owulacją. Przepisał mi clostillbegyt 2 tabletki 1 raz dziennie od 3-7dc, jeśli wystąpi miesiączka.
    Jeśli nie, zrobić test ciążowy po 10 dniach od wizyty.
    Do dnia dzisiejszego nie dostałam miesiączki. Przez parę dni od wizyty miałam dziwny ból w podbrzuszu jak na @, kłucie w lewym jajniku, wydawało mi się, że przez ok. 2 dni miałam lekkie mdłości. Piersi bolały tylko chwilowo. Obecnie tylko uczucie jakby @ miał za chwilę przyjść. Testy ciążowe robiłam, wszystkie negatywne.

Czy jest jakiś cień szansy na ciążę? Czy mam jeszcze powtórzyć test za kilka dni? Wydaje mi się że po takim opóźnieniu, dawno powinien coś wykazać....

• Babsi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2025, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, najlepiej idź jutro do laboratorium i zbadaj Beta-HCG. Pokaże Ci czy jesteś w ciąży czy okres z jakiegoś powodu, aż tam bardzo sie spóźnia. Jeśli beta będzie negatywna, ja bym radziła umówić się na ponowną wizytę u ginekologa.

👨‍🦲49 👱‍♀️ 44 🐶🐱

28.07.2024 ⏸️
    28.07.2024 jest serduszko
    26.09.2024 12+4 💔
    17.03.2025 CB
    09.04.2025 -⏸️
    16.04.2025 USG piersi 👍
    18.04.2025 - diagnoza Hashimoto - Euthyrox 100
    💊
    30.04.2025 - jest ❤️

Będzie chłopczyk 💙

Leon urodził się 20.12.2025 roku
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ