X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Stymulacja owulacji a mąż w delegacji 🙄
Odpowiedz

Stymulacja owulacji a mąż w delegacji 🙄

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosia24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2021, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Od ponad roku staramy się z męzem o dzidziusia, jednak bez rezultatów. Od lutego mam owulacje stymulowana lametta, jednak mąż pracuje za granicą i wraca co tydzień na weekend. Czy wy miałyscie taka sytuacje? Najgorzej jak owulacja wypada akurat na środę i cykl zmarnowany 🙄😔😔😔

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • Izi Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja jest zawsze, pleminiki mogą "przetrwać" do 5 dniu w Tobie więc jak <3 w sobotę lub w niedzielę to jakaś szansa, że coś tam dotrwa do tego czasu jest, mniejsza ale jest.
    Trzymam kciuki żeby mimo tej trudności się Wam udało :)

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022

♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08

preg.png
  • Gosia24 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuje ! 😅 to nasz 3 cykl stymulowany i nie wiem ile nasz lekarz bedzie chcial to ciągnąc.. nie dość że marne szanse bo pcos to jeszcze to, boje sie ze nigdy sie nam nie uda 😪😪

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia24 wrote:
    Nie dziękuje ! 😅 to nasz 3 cykl stymulowany i nie wiem ile nasz lekarz bedzie chcial to ciągnąc.. nie dość że marne szanse bo pcos to jeszcze to, boje sie ze nigdy sie nam nie uda 😪😪

Nie mogłabyś porozmawiać z lekarzem, zeby jakoś to poprzesuwac w czasie, aby było bliżej niż dalej do powrotu męża? Może luteina dałoby się wydłużyć, skrócić cykl o kilka dni, a zawsze to coś 😊

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ