Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Stymulacja owulacji a mąż w delegacji 🙄
Odpowiedz

Stymulacja owulacji a mąż w delegacji 🙄

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosia24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2021, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Od ponad roku staramy się z męzem o dzidziusia, jednak bez rezultatów. Od lutego mam owulacje stymulowana lametta, jednak mąż pracuje za granicą i wraca co tydzień na weekend. Czy wy miałyscie taka sytuacje? Najgorzej jak owulacja wypada akurat na środę i cykl zmarnowany 🙄😔😔😔

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • Izi Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja jest zawsze, pleminiki mogą "przetrwać" do 5 dniu w Tobie więc jak <3 w sobotę lub w niedzielę to jakaś szansa, że coś tam dotrwa do tego czasu jest, mniejsza ale jest.
    Trzymam kciuki żeby mimo tej trudności się Wam udało :)

♥ starania od 2021

♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
    ♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia

♥11.08 beta 137,70
    ♥13.08 beta 446,20

oar8tqyw214jl49t.png
  • Gosia24 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuje ! 😅 to nasz 3 cykl stymulowany i nie wiem ile nasz lekarz bedzie chcial to ciągnąc.. nie dość że marne szanse bo pcos to jeszcze to, boje sie ze nigdy sie nam nie uda 😪😪

01.08.2022 Majeczka 3430g, 60cm szczęścia ❤
    03.09.2024 Igusia
    2760, 51cm okruszka ❤️
    age.png

age.png
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2021, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia24 wrote:
    Nie dziękuje ! 😅 to nasz 3 cykl stymulowany i nie wiem ile nasz lekarz bedzie chcial to ciągnąc.. nie dość że marne szanse bo pcos to jeszcze to, boje sie ze nigdy sie nam nie uda 😪😪

Nie mogłabyś porozmawiać z lekarzem, zeby jakoś to poprzesuwac w czasie, aby było bliżej niż dalej do powrotu męża? Może luteina dałoby się wydłużyć, skrócić cykl o kilka dni, a zawsze to coś 😊

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ