X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie tabletki antykoncepcyjne a zajście w ciążę???
Odpowiedz

tabletki antykoncepcyjne a zajście w ciążę???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hanah30 Znajoma

Wysłany: 7 lipca 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie czy któras z was zaszła w ciążę,podczas brania tabletek,na poczatku stosowania,mam na myśli 1,2 opakowanie?

• Jolka1986 Znajoma

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszlam w pierwszym mcu po odstawieniu. Teraz czekam bo to pierwszy cykl po odstawieniu

Jola
  • hanah30 Znajoma

Wysłany: 20 lipca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy naprawde nikomu nie zdarzyła się wpadka podczas tabletek anty?

• Nola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To forum niestety nie jest o wpadkach :( a bardzo bysmy chcialy :( tzn miec taks latwosc z
    tym jak Ci co wpadaja i chwala jak kochaja dziecko bo jak nie i patologia to mysle ze niejedna z nas by sie z nimi zamienila :( Co do tabletek mysle ze jest mozliwe zajsc w ciaze ale bardzo nikle 1% szansy...Bardziej podbijam temat ile dziewczyny w ktorym cyklu po iodstawieniu zaszlyscie w zdrowa ciaze? Posze zdrowa bo chce sie pokrzrpic ze to mozlwir bo ja niestety zaszlam w ciaze 1cykl o odst tabletek ale nie skoczyla sie szczesliwie:(

innamorata88 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • Rudzik 39 Znajoma

Wysłany: 4 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zdarza się. Ostatnio nawet w wiadomościach pisali o kobiecie ktora zaszla 3x podczas brania tabsow.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ