Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie tabletki antykoncepcyjne a zajście w ciążę???
Odpowiedz

tabletki antykoncepcyjne a zajście w ciążę???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hanah30 Znajoma

Wysłany: 7 lipca 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie czy któras z was zaszła w ciążę,podczas brania tabletek,na poczatku stosowania,mam na myśli 1,2 opakowanie?

• Jolka1986 Znajoma

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszlam w pierwszym mcu po odstawieniu. Teraz czekam bo to pierwszy cykl po odstawieniu

Jola
  • hanah30 Znajoma

Wysłany: 20 lipca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy naprawde nikomu nie zdarzyła się wpadka podczas tabletek anty?

• Nola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To forum niestety nie jest o wpadkach :( a bardzo bysmy chcialy :( tzn miec taks latwosc z
    tym jak Ci co wpadaja i chwala jak kochaja dziecko bo jak nie i patologia to mysle ze niejedna z nas by sie z nimi zamienila :( Co do tabletek mysle ze jest mozliwe zajsc w ciaze ale bardzo nikle 1% szansy...Bardziej podbijam temat ile dziewczyny w ktorym cyklu po iodstawieniu zaszlyscie w zdrowa ciaze? Posze zdrowa bo chce sie pokrzrpic ze to mozlwir bo ja niestety zaszlam w ciaze 1cykl o odst tabletek ale nie skoczyla sie szczesliwie:(

innamorata88 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • Rudzik 39 Znajoma

Wysłany: 4 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zdarza się. Ostatnio nawet w wiadomościach pisali o kobiecie ktora zaszla 3x podczas brania tabsow.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ