X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie tabletki antykoncepcyjne a zajście w ciążę???
Odpowiedz

tabletki antykoncepcyjne a zajście w ciążę???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hanah30 Znajoma

Wysłany: 7 lipca 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie czy któras z was zaszła w ciążę,podczas brania tabletek,na poczatku stosowania,mam na myśli 1,2 opakowanie?

• Jolka1986 Znajoma

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszlam w pierwszym mcu po odstawieniu. Teraz czekam bo to pierwszy cykl po odstawieniu

Jola
  • hanah30 Znajoma

Wysłany: 20 lipca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy naprawde nikomu nie zdarzyła się wpadka podczas tabletek anty?

• Nola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To forum niestety nie jest o wpadkach :( a bardzo bysmy chcialy :( tzn miec taks latwosc z
    tym jak Ci co wpadaja i chwala jak kochaja dziecko bo jak nie i patologia to mysle ze niejedna z nas by sie z nimi zamienila :( Co do tabletek mysle ze jest mozliwe zajsc w ciaze ale bardzo nikle 1% szansy...Bardziej podbijam temat ile dziewczyny w ktorym cyklu po iodstawieniu zaszlyscie w zdrowa ciaze? Posze zdrowa bo chce sie pokrzrpic ze to mozlwir bo ja niestety zaszlam w ciaze 1cykl o odst tabletek ale nie skoczyla sie szczesliwie:(

innamorata88 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • Rudzik 39 Znajoma

Wysłany: 4 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zdarza się. Ostatnio nawet w wiadomościach pisali o kobiecie ktora zaszla 3x podczas brania tabsow.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ