X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie tabletki antykoncepcyjne a zajście w ciążę???
Odpowiedz

tabletki antykoncepcyjne a zajście w ciążę???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hanah30 Znajoma

Wysłany: 7 lipca 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie czy któras z was zaszła w ciążę,podczas brania tabletek,na poczatku stosowania,mam na myśli 1,2 opakowanie?

• Jolka1986 Znajoma

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszlam w pierwszym mcu po odstawieniu. Teraz czekam bo to pierwszy cykl po odstawieniu

Jola
  • hanah30 Znajoma

Wysłany: 20 lipca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy naprawde nikomu nie zdarzyła się wpadka podczas tabletek anty?

• Nola Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To forum niestety nie jest o wpadkach :( a bardzo bysmy chcialy :( tzn miec taks latwosc z
    tym jak Ci co wpadaja i chwala jak kochaja dziecko bo jak nie i patologia to mysle ze niejedna z nas by sie z nimi zamienila :( Co do tabletek mysle ze jest mozliwe zajsc w ciaze ale bardzo nikle 1% szansy...Bardziej podbijam temat ile dziewczyny w ktorym cyklu po iodstawieniu zaszlyscie w zdrowa ciaze? Posze zdrowa bo chce sie pokrzrpic ze to mozlwir bo ja niestety zaszlam w ciaze 1cykl o odst tabletek ale nie skoczyla sie szczesliwie:(

innamorata88 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • Rudzik 39 Znajoma

Wysłany: 4 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zdarza się. Ostatnio nawet w wiadomościach pisali o kobiecie ktora zaszla 3x podczas brania tabsow.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ