Temperatura
-
Witam,
zaczęłam się zastanawiać nad temperaturą. Mierzę codziennie o 7 rano choć nie śpię całych nocy bo budzę się czasem sama a czasem budzi mnie płaczący syn.
W 14 dc 20 maja miałam owulację (potwierdzone testem owulacyjnym) i miałam wtedy temperaturę 36.54.
15 dc - 36.63
16 dc - 36.73
17 dc - 36.66
18 dc - 36.65
19 dc (dziś) - 36.52.
Czyli temperatura ma tendencję spadkową. Jest szansa na ciążę?
-
Marianka90 wrote:Gdyby któraś z was szukała odpowiedzi w moim poście to dziś 36.44 i bardzo blada druga kreska 😁
Gratulacje! Może to że się nie wysypiasz Ci wpływa na tą temperaturę. Ja ogólnie wstaję w weekendy o 10 a w tygodniu o 8 i dlatego zdecydowałam że nie będę mierzyć temperatury bo w moim przypadku nie będzie to miało żadnego sensu... Masz jakieś objawy już? Też miałam owulację 20 maja, jestem 8 DPO, praktycznie od dnia po owulacji tak masakrycznie bolą mnie piersi jak jeszcze nigdy w życiu a boję się zatestować że się rozczaruję👩 1993
AMH 1,72
🧔🏻♂️1986
Morfologia 4%
Starania na luzie od 01.2024
Z pomocą medyczną od 09.2024
09/2024 ovi + luteina ✖️
10/2024 lametta + ovi + progesteron besins ✖️
Listopad
🩸 13.11 -
Martolina wrote:Gratulacje! Może to że się nie wysypiasz Ci wpływa na tą temperaturę. Ja ogólnie wstaję w weekendy o 10 a w tygodniu o 8 i dlatego zdecydowałam że nie będę mierzyć temperatury bo w moim przypadku nie będzie to miało żadnego sensu... Masz jakieś objawy już? Też miałam owulację 20 maja, jestem 8 DPO, praktycznie od dnia po owulacji tak masakrycznie bolą mnie piersi jak jeszcze nigdy w życiu a boję się zatestować że się rozczaruję
nie wiem sama bo dziś się napewno wyspałam.
nie, nie mam żadnych objawów. test zrobiłam z ciekawości bo trochę ich w domu mam 😅
kreska jest bardzo blada także to bardzo wczesna ciąża. już rozmawiałam z moją ginekolog i idę jutro na betę. -