X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Temperatura
Odpowiedz

Temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marianka90 Debiutantka

Wysłany: 25 maja 2024, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    zaczęłam się zastanawiać nad temperaturą. Mierzę codziennie o 7 rano choć nie śpię całych nocy bo budzę się czasem sama a czasem budzi mnie płaczący syn.
    W 14 dc 20 maja miałam owulację (potwierdzone testem owulacyjnym) i miałam wtedy temperaturę 36.54.
    15 dc - 36.63
    16 dc - 36.73
    17 dc - 36.66
    18 dc - 36.65
    19 dc (dziś) - 36.52.

Czyli temperatura ma tendencję spadkową. Jest szansa na ciążę?

• Marianka90 Debiutantka

Wysłany: 28 maja 2024, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby któraś z was szukała odpowiedzi w moim poście to dziś 36.44 i bardzo blada druga kreska 😁

• Martolina Autorytet

Wysłany: 28 maja 2024, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marianka90 wrote:
    Gdyby któraś z was szukała odpowiedzi w moim poście to dziś 36.44 i bardzo blada druga kreska 😁

Gratulacje! Może to że się nie wysypiasz Ci wpływa na tą temperaturę. Ja ogólnie wstaję w weekendy o 10 a w tygodniu o 8 i dlatego zdecydowałam że nie będę mierzyć temperatury bo w moim przypadku nie będzie to miało żadnego sensu... Masz jakieś objawy już? Też miałam owulację 20 maja, jestem 8 DPO, praktycznie od dnia po owulacji tak masakrycznie bolą mnie piersi jak jeszcze nigdy w życiu a boję się zatestować że się rozczaruję

👩 1993 🧔🏻‍♂️1986

Starania na luzie od 01.2024
    4 cykle z ovitrelle

03.2025 IVF krótki protokół - 8🥚-> 6MII -> tylko 1 ❄️
    25.04.2025 FET 4BB 🤞🍀
    05.05.2025 10 dpt beta 216 🍀🥹
    20.05.2025 25dpt - serduszko pracuje ❤️

Zdrowa córeczka 🩷

preg.png
  • Marianka90 Debiutantka

Wysłany: 28 maja 2024, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martolina wrote:
    Gratulacje! Może to że się nie wysypiasz Ci wpływa na tą temperaturę. Ja ogólnie wstaję w weekendy o 10 a w tygodniu o 8 i dlatego zdecydowałam że nie będę mierzyć temperatury bo w moim przypadku nie będzie to miało żadnego sensu... Masz jakieś objawy już? Też miałam owulację 20 maja, jestem 8 DPO, praktycznie od dnia po owulacji tak masakrycznie bolą mnie piersi jak jeszcze nigdy w życiu a boję się zatestować że się rozczaruję
    dziękuję :)
    nie wiem sama bo dziś się napewno wyspałam.
    nie, nie mam żadnych objawów. test zrobiłam z ciekawości bo trochę ich w domu mam 😅
    kreska jest bardzo blada także to bardzo wczesna ciąża. już rozmawiałam z moją ginekolog i idę jutro na betę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ