X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciążowy o czułości 10mlu/ml
Odpowiedz

Test ciążowy o czułości 10mlu/ml

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nowa1987 Debiutantka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem obecnie 3,4 dni przed okresem. Czy test chacie np bobo test o czułości 10mlu/ml można wykonać jakiś 2 dni przed okresem? Czy już wtedy wynik może być pozytywny?

3a512b03e95a593b3f329e51c4934100.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może już wyjść, ale z tego co czytałam prędzej wyjdzie Ci ten o czułości 25 niż 10. Kilka dziewczyn pisało, że 10 był negatywny, a 25 pozytywny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej zrób 25 bo to 10 to lipne są

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wychodził test Pepino o czułości 10 już około 10 dpo.

• Nowa1987 Debiutantka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm tak się właśnie zastanawiam. Chyba nie wytrzymam i zrobię w tą sobotę jakieś 2 dni przed terminem okresu, no chyba ze mi temperatura spadnie to nie będzie sensu robić... Mam w domu tylko te o czułości 10 wiec chyba wyjścia nie mam i zrobię te co mam. Tak bym chciała żeby się w końcu udało. Juz pół roku starań za mną....

3a512b03e95a593b3f329e51c4934100.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na ciążowym wykresie miałam 3 spadki temperatur po owu, więc uważam że temperatura nie do końca jest wyznacznikiem, lepiej zrobić test.

• olaaa1229 Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mój 7 cykl - testuję jutro 2 dni przed @ - jak nie wykaże, to powtórzę test we wtorek. Głowa do góry, tesuj, testujemy razem, najwyżej razem tez powtórzymy :)

thgf9n730pshwi5w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ