Test - druga kreska bledsza
-
Witam, staramy się z mężem o drugie dziecko od 7 m-cy. Dziś jest 34dc, okres przez ostatnie 8 m-cy miałam co 27 dni, w maju zdarzyło się 30 dni. Dziś zrobiłam test z porannego moczu. Czy ta druga kreska nie powinna być dużo ciemniejsza?? W pierwszej ciąży 3 dni po @ obie kreski były tak samo grube i wyraźne. Boję się że nic z tego.
https://www.fotosik.pl/zdjecie/77e008f21142f7f6Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 07:45
-
Cześć. U mnie była podobna sytuacja i nawet dwa dni temu pisałam na tym forum. Dzisiaj ponownie zrobiłam test i kreski wyszły ciemniejsze więc jestem dobrej myśli. Moim zdaniem dobrze jest ponowić test za 2 dni i zobaczyć czy kreska robi się trochę ciemniejsza. Kilka miesięcy temu przechodziłam ciążę biochemiczną i na każdym kolejnym teście kreski zamiast ciemnieć jaśniały i tylko to jest wg mnie niepokojące (oczywiście jeśli porównuje się testy tej samej firmy). Ja tez jestem w drugiej ciąży i też w pierwszej kreski miałam od razu ciemniejsze. Czytałam wpisy kobiet które miały podobnie. Ciąża ciąży nie równa. Głowa do góry. A najpewniej chyba zrobić badanie krwi w odstępach 48 godzinnych i sprawdzić czy wzrosło o około dwa razy. PowodzeniaAgaga91
-