Rozpocznij Kalendarz Owulacji - zajdź w ciążę 2 X szybciej
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Tyłozgięta
Znajoma
Postów: 21
1

Wysłany: 20 listopada, 04:28
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej. W tym cyklu wspolzylam w owulacje (potwierdzone testem owulacyjnym). Przed okresem zawsze mam dolegliwości tydzień wcześniej, skurcze i tak dalej, ogólnie mam ciężkie okresy i dosyć obfite (tylozgiecie). W tym cyklu dwa dni przed spodziewana miesiączka dostałam lekkich krwawien (w jednej podpasce mogłabym cały dzień przechodzić) trwaly one aż do 2 dnia po terminie miesiączki i towarzyszyły im delikatne bole jednak dużo słabsze i bez skurczy jak przy okresie. 2 dni po terminie myslalam że dostałam normalnej miesiączki gdyż od rana kilka godzin krwawienie były trochę większe jednak nadal bez zwykłych boli i nadal słabsze niż normalnie. Jednak pod wieczór znów przerodziło się w slabe krwawienie. Odczuwam natomiast silne bole w dole plecow i jakaś ciężkośc w macicy. Jednak nie wiem czy robić testy czy te krwawienia jednak wykluczają ciążę


Sylwija
Znajoma
Postów: 18
5

Wysłany: 20 listopada, 14:08
Cytuj | (0) | Zgłoś
Testuj to nie będziesz miała zagwostek.


Martek&M
Przyjaciółka
Postów: 250
48

Wysłany: 20 listopada, 15:04
Cytuj | (0) | Zgłoś
Tyłozgięta napisała:
Hej. W tym cyklu wspolzylam w owulacje (potwierdzone testem owulacyjnym). Przed okresem zawsze mam dolegliwości tydzień wcześniej, skurcze i tak dalej, ogólnie mam ciężkie okresy i dosyć obfite (tylozgiecie). W tym cyklu dwa dni przed spodziewana miesiączka dostałam lekkich krwawien (w jednej podpasce mogłabym cały dzień przechodzić) trwaly one aż do 2 dnia po terminie miesiączki i towarzyszyły im delikatne bole jednak dużo słabsze i bez skurczy jak przy okresie. 2 dni po terminie myslalam że dostałam normalnej miesiączki gdyż od rana kilka godzin krwawienie były trochę większe jednak nadal bez zwykłych boli i nadal słabsze niż normalnie. Jednak pod wieczór znów przerodziło się w slabe krwawienie. Odczuwam natomiast silne bole w dole plecow i jakaś ciężkośc w macicy. Jednak nie wiem czy robić testy czy te krwawienia jednak wykluczają ciążę

Zatestuj! to najlepsze wyjście lub zrób betę. Wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz :)Czekamy na dobre wieści

Wiadomość wyedytowana przez autora 20 listopada, 15:04

6cs o NaszeBarankoweSzczęście <3
b3eca3d3665bae91ab49510961ad3cc4.png
FSH - 6,74 mlU/ml (norma 3,50 - 12,50 mlU/ml)
LH - 11,21 mlU/ml (norma 2,40 - 12,60 mlU/ml)
Estradiol - 50,30 pg/mL (norma 12.40-233.00)
Prolaktyna - 11,93 ng/mL (norma 4.79-23.30)
Testosteron - 0,59 ng/mL (norma 0.06-0.82)
SHBG - 38.43 nmol/L (norma 26.10-110.00)
TSH - 1,500 µIU/ml (norma 0,220 - 3,050 )
Ft4 - 1,40 ng/dL (norma 0,93 - 1,70 ng/dL)
Ft3 - 3,29 pg/mL (norma 2,00 - 4,40 pg/mL)

Tyłozgięta
Znajoma
Postów: 21
1

Wysłany: 21 listopada, 16:39
Cytuj | (0) | Zgłoś
Moj organizm to porażka,nawet temperatura podskoczyla ponad 37, kednak po jrdnym dniu spadla nagle do 36, już się zaczęłam cieszyć, chciałam jutro zrobić test A tu dziś okres. Eh,tyle czasu już się staram, coraz bardziej się załamuje



Zajdź w ciążę dwa razy szybciej

Sprawdź OvuFriend Premium

  • wyznaczanie dni płodnych
  • dieta płodności
  • innowacyjny algorytm

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)