Testować czy nie
-
Hej. W tym cyklu wspolzylam w owulacje (potwierdzone testem owulacyjnym). Przed okresem zawsze mam dolegliwości tydzień wcześniej, skurcze i tak dalej, ogólnie mam ciężkie okresy i dosyć obfite (tylozgiecie). W tym cyklu dwa dni przed spodziewana miesiączka dostałam lekkich krwawien (w jednej podpasce mogłabym cały dzień przechodzić) trwaly one aż do 2 dnia po terminie miesiączki i towarzyszyły im delikatne bole jednak dużo słabsze i bez skurczy jak przy okresie. 2 dni po terminie myslalam że dostałam normalnej miesiączki gdyż od rana kilka godzin krwawienie były trochę większe jednak nadal bez zwykłych boli i nadal słabsze niż normalnie. Jednak pod wieczór znów przerodziło się w slabe krwawienie. Odczuwam natomiast silne bole w dole plecow i jakaś ciężkośc w macicy. Jednak nie wiem czy robić testy czy te krwawienia jednak wykluczają ciążęNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
nick nieaktualny
-
Tyłozgięta wrote:Hej. W tym cyklu wspolzylam w owulacje (potwierdzone testem owulacyjnym). Przed okresem zawsze mam dolegliwości tydzień wcześniej, skurcze i tak dalej, ogólnie mam ciężkie okresy i dosyć obfite (tylozgiecie). W tym cyklu dwa dni przed spodziewana miesiączka dostałam lekkich krwawien (w jednej podpasce mogłabym cały dzień przechodzić) trwaly one aż do 2 dnia po terminie miesiączki i towarzyszyły im delikatne bole jednak dużo słabsze i bez skurczy jak przy okresie. 2 dni po terminie myslalam że dostałam normalnej miesiączki gdyż od rana kilka godzin krwawienie były trochę większe jednak nadal bez zwykłych boli i nadal słabsze niż normalnie. Jednak pod wieczór znów przerodziło się w slabe krwawienie. Odczuwam natomiast silne bole w dole plecow i jakaś ciężkośc w macicy. Jednak nie wiem czy robić testy czy te krwawienia jednak wykluczają ciążę
Zatestuj! to najlepsze wyjście lub zrób betę. Wtedy będziesz wiedziała na czym stoisz :)Czekamy na dobre wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 15:04
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Moj organizm to porażka,nawet temperatura podskoczyla ponad 37, kednak po jrdnym dniu spadla nagle do 36, już się zaczęłam cieszyć, chciałam jutro zrobić test A tu dziś okres. Eh,tyle czasu już się staram, coraz bardziej się załamujeNiedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -