X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie po luteinie
Odpowiedz

Testowanie po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • joen Znajoma

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam do Was Kochane takie pytanko. Po potwierdzonej owulacji, od 14 sierpnia przez 10 dni mam brać luteinę, do 29dc, chociaż standardowo cykle trwają 28dni. I teraz pytanie, bo gdzieś wyczytałam, że od razu po luteinie wynik testu może być zakłamany. Czy ktoś coś wie na ten temat? Kiedy najlepiej zrobić test? Za wszystkie informacje z góry dziękuję.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po luteinie pierwsze słysze żeby był zakłamany ..po zastrzyku typu Ovitrella, pregnyl to tak..ale nie po luteinie.. luteina to progesteron..wiec nie wplywa na poziom HCG

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • joen Znajoma

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mi się tak wydawało:) ale różne dziwne rzeczy w internecie piszą:) ja na szczęście pregnylu nie musiałam stosować, więc liczę na pozytywny test:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ