X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy owulacyjne Clearblue
Odpowiedz

Testy owulacyjne Clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • moncia Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2023, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie.
    Robiłam testy owulacyjne Clearblue fioletowe. Cykle mam 31 dniowe. W 17 dniu cyklu wyszła mi stała uśmiechnięta buźka. I w 18 dniu nie dało się testować bo tak działa ten test. Później w 19 i 20 dniu buźka zaczęła migać. I teraz pytanie czy nie powinni być puste kółeczko a nie migająca buźka ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2023, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moncia wrote:
    Dziewczyny pomóżcie.
    Robiłam testy owulacyjne Clearblue fioletowe. Cykle mam 31 dniowe. W 17 dniu cyklu wyszła mi stała uśmiechnięta buźka. I w 18 dniu nie dało się testować bo tak działa ten test. Później w 19 i 20 dniu buźka zaczęła migać. I teraz pytanie czy nie powinni być puste kółeczko a nie migająca buźka ?
    Od razu lh nie spada tylko powoli za kilka dni pewnie jak zatestowalabys to by było puste

moncia lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ