X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy owulacyjne Clearblue
Odpowiedz

Testy owulacyjne Clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • moncia Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2023, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie.
    Robiłam testy owulacyjne Clearblue fioletowe. Cykle mam 31 dniowe. W 17 dniu cyklu wyszła mi stała uśmiechnięta buźka. I w 18 dniu nie dało się testować bo tak działa ten test. Później w 19 i 20 dniu buźka zaczęła migać. I teraz pytanie czy nie powinni być puste kółeczko a nie migająca buźka ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2023, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moncia wrote:
    Dziewczyny pomóżcie.
    Robiłam testy owulacyjne Clearblue fioletowe. Cykle mam 31 dniowe. W 17 dniu cyklu wyszła mi stała uśmiechnięta buźka. I w 18 dniu nie dało się testować bo tak działa ten test. Później w 19 i 20 dniu buźka zaczęła migać. I teraz pytanie czy nie powinni być puste kółeczko a nie migająca buźka ?
    Od razu lh nie spada tylko powoli za kilka dni pewnie jak zatestowalabys to by było puste

moncia lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ