Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn, Ty pracoholiku! Nie wolno tak - źle sie czujesz, to sie martwisz o swoje zdrowie, a nie o to, czy w pracy będą musieli trochę bardziej zapierdalać. Weź obiecaj mi, że już tak nie zrobisz! Kiedyś siè tak wykończysz i nawet nie zauważysz!
Yoselyn82, Emiilka lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Yosel a jak teraz się czujesz? Mam nadzieję, że już lepiej. Martwiłam się o Ciebie.
Ola - przepisałam Cię.
mam po prostu pecha, temperatura znow prawie 39, wzielam lek na goraczke, za chwile antybiotyk bede musiaa wziąć.. jutro mam nocke w robocie nie wiem czy dam rasde isc, bede dzwonic do oddzialowej ze nie przyjde..
Powinnam od jutra brac estrofem i co ja mam teraz robic? chyba musze znow zrezygnowac z tego cyklu. Masakra, jestem wsciekla i zla!!
gdzie mnie przepisalas?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
StaraczkaNika wrote:Yosel, serio, idź na L4!
w poniedzialek do swojego lekarza musze isc, bo na izbie nie daja l4
Juz i tak beda na mnie krzywo patrzec, mialam l4 potem urlop i teraz znow l4Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 19:17
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselku, Kochana, jak Nikuś mówi, teraz odpoczywasz, a oni w pracy muszą sobie poradzić bez Ciebie! Nie chcę słyszeć o żadnej nocce, tylko o podusi, kocyku i herbatce!
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Aloha!
FraniowaMama wielkie gratulacje Zielona -Tobie wyczekanej córeczki! Emilko piękny bąbelek Zdrowo rośnij!
Yos szewc bez butów chodzi coś się te choróbska ostatnio na Ciebie uwzięły- kuruj się w domku! Wracaj szybciutko do zdrowia.
Staraniowa przykro mi bardzo
Nie mam dziś siły i pewnie padnę bez słowa- po nocy nie miałam okazji się położyć. Na owulaku 2 kreski jak w mordę strzelił (10dc) dziś Ciastek ma sexy na nieboszczyka
Pozdrowienia w Dniu sierściucha od mojej emerytki :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/877dfb4a792b.jpgRucola, Kotowa, Emiilka, Malgonia, KateHawke, Frelcia lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Aloha!
Yos szewc bez butów chodzi coś się te choróbska ostatnio na Ciebie uwzięły- kuruj się w domku! Wracaj szybciutko do zdrowia.
po prostu mam pecha i to wielkiego i pod gorke..
A moze to znak ze mam nie podchodzic juz do crio? hmmmMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:po prostu mam pecha i to wielkiego i pod gorke..
A moze to znak ze mam nie podchodzic juz do crio? hmmmYoselyn82, Emiilka, Luna1993 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Yoselyn82 wrote:po prostu mam pecha i to wielkiego i pod gorke..
A moze to znak ze mam nie podchodzic juz do crio? hmmm
AAAAAAAAA CO TY PISZESZ !!! To na pewno z choroby! Masz podchodzić! Kto nie walczy ten nie niańczy! Wywalczysz sobie swoje maleństwo i żadna choroba w tym nie przeszkodzi! Nawet jeśli ten cykl się odwlecze! Koniec kropka !!!Emiilka, Luna1993, Yoselyn82, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunka poczekaj jak dojdą rzygi smrody z lodówki i zasypianie na zawołanie
Luna1993, Rucola, Szyszka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Lunka poczekaj jak dojdą rzygi smrody z lodówki i zasypianie na zawołanie
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:O tym właśnie mówię, dziś się zrzygałam na wejściu u mamy, bo piekła kurczaka I się pytałam czy nie jest zepsuty, bo śmierdzi (nie był ). O tym że śpię 24/7 już nawet nie mówię
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzemu niektórzy mają takie fajne domki
Yose, szczęście w nieszczęściu, ale podejdziesz już jak wyzdrowiejesz, zdrowa mamusia to szczęśliwa mamusia
Luna bełty są the best Mam nadzieję że nie będą Ciebie długo męczyłyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 21:00
-
Yosel zdrowka zycze ❤
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄