X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Włókniak jajnika
Odpowiedz

Włókniak jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Queensofcups Znajoma

Wysłany: 10 marca 2024, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, tak mi przyszło do głowy. Od grudnia mam włókniaka na jajniku . Hiperechogenna zmiana , bez przeplywow naczyniowych . Nie rosnie od 3 miesięcy. Ca125 poniżej 17 . I tu moje pytanie . Lekarz pozwoli starać się o dziecko nie ma żadnych przeciwwskazań. I teraz mam zamiar zrobić progesteron 7 -8 dni po owulacji zobaczyć czy wg owulacja była. Będę robić te badanie pierwszy raz w życiu
    . Odkąd pamiętam Od wielu wielu lat mam tak że po owulacji narasta bol piersi i mija z dniem miesiaczki
    . I mam pytanie czy taki guz on wytwarza hormony?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ