X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Znikająca II kreska
Odpowiedz

Znikająca II kreska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rosana Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!:)
    Od porodu (1,5 roku) mam problemy z dosc nieregularnymi miesiączkami. Niedawno zdążył mi sie cykl 41 dni przy standardowym 30.
    Ponieważ znowu na okres czekam zbyt długo (dzisiaj 44 dc) wczoraj rano zrobiłam test.
    W okolicy 5 minuty pojawiła sie jasna ale widoczna różowa II kreska. Nie trzebabylo wytrzeszczac oczu, ani ustawiać specjalnie pod światło aby ja zobaczyć;)
    Jednak w niecała minutę pozniej zniknęła i juz w sumie został po niej jedynie białawy ślad.
    Czy któraś z was miała taki przypadek zeby kreska była i zniknęła i to wszystko mieszcząc sie "w czasie" odczytu z instrukcji?
    Nie wiem co o tym myślec... dzisiaj powtórzylam test z porannego moczu i kreska pojawiła sie znowu blada i cienka ale tym razem po czasie z instrukcji, wiec raczej nie biorę jej pod uwage jako "pozytywna", ale czuje sie troche skołowana, wiem ze najlepiej byłoby iść na bete i to by rozwiało wątpliwości, ale niestety nie mam takiej możliwości bo mąż wyjechał a ja jestem uwiązana z mała córka na totalnej wsi

ckai9jcgjglpl7nq.png
    ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    🧑🏻❤️18.01.2020r
    5tc 💔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ