X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Znikająca II kreska
Odpowiedz

Znikająca II kreska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rosana Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!:)
    Od porodu (1,5 roku) mam problemy z dosc nieregularnymi miesiączkami. Niedawno zdążył mi sie cykl 41 dni przy standardowym 30.
    Ponieważ znowu na okres czekam zbyt długo (dzisiaj 44 dc) wczoraj rano zrobiłam test.
    W okolicy 5 minuty pojawiła sie jasna ale widoczna różowa II kreska. Nie trzebabylo wytrzeszczac oczu, ani ustawiać specjalnie pod światło aby ja zobaczyć;)
    Jednak w niecała minutę pozniej zniknęła i juz w sumie został po niej jedynie białawy ślad.
    Czy któraś z was miała taki przypadek zeby kreska była i zniknęła i to wszystko mieszcząc sie "w czasie" odczytu z instrukcji?
    Nie wiem co o tym myślec... dzisiaj powtórzylam test z porannego moczu i kreska pojawiła sie znowu blada i cienka ale tym razem po czasie z instrukcji, wiec raczej nie biorę jej pod uwage jako "pozytywna", ale czuje sie troche skołowana, wiem ze najlepiej byłoby iść na bete i to by rozwiało wątpliwości, ale niestety nie mam takiej możliwości bo mąż wyjechał a ja jestem uwiązana z mała córka na totalnej wsi

ckai9jcgjglpl7nq.png
    ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
    🧑🏻❤️18.01.2020r
    5tc 💔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ