X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów 29dc a szanse na ciaze
Odpowiedz

29dc a szanse na ciaze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jest szansa 20.01 wykryta owulacja i sex 21.01 jak wykres.wczoraj tj03.02 test beta <1.2 zrobilam bo zaczelam delikatnie plamic pobieglam do gin, ktory pp badaniu mowi ze moze byc ciaza i jak beta wyjdze pozytywna mam brac luteine.niestety beta nie wyszla czy jest szansa ze do zagniezdzenia doszlo pozniej czy starac sie od nowa?

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rok temu tez miałam taką bete i ciąży brak..Powtórz bete za 48h..Ale sądze że masz plamienia bo @ Ci się zbliża...a cykle masz regularne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dwoch dni takie plamienie co brudzi na brazowo 1/2 wkladki wiec nie wiem co myslec bo sie nie rozkreca a zawsze 2 dzien mnie doslownie zalewalo..ostatnie cykle to 29,30i 27 dni wiec w miare regularne. Chyba poczekam do nd czy bedzie okres czy nadzieja. A Tobie udalo sie w nastepnym cyklu? Gratuluje;)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się udało w 1 cyklu.Zdzwilam się bo z byłym mężem 2lata się staralam i nic a tu proszę;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ