@ a temperatura ..
-
nick nieaktualny
-
a czy mierzysz temperaturę regularnie o stałej porze, tuż po przebudzeniu? faza folikularna (Faza folikularna stanowi jedną z faz cyklu miesięcznego kobiety, niezależnie od jego długości czy intensywności krwawień. Rozpoczyna się podczas pierwszego dnia miesiączki, a kończy w momencie rozpoczęcia owulacji) charakteryzuje się niższymi temperaturami.
a) możesz być w ciąży (czasami okres występuje)
b)może mierzyłaś temperaturę o innej godzinie np. późniejszej
c) może to być objaw infekcji (wizyta u ginekologa)
d)możesz mieć za wysoki progesteron (wizyta u ginekologa)Aga241 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie w ostatnim cyklu temp spadla dopiero jakos 5-6 dnia, a potem wykres juz wygladal normalnie"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualny
-
a miesiączka taka jak zwykle była, czy może trochę słabsza, albo jakaś inna?? test wszystko wyjaśni oby na pozytyw;)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualnymiesiączka była raczej taka jak zwykle .. z testem troche poczekam, mam termin u ginekologa w wtorek ..a że to mogła by być ciaża to wątpie, bardzo niby mało spotykane przy miesiączce ..? Odczuwam też nie wiem jak to nazwać..jakbym miała balon w brzuchu / W wtorek sie wszystko wyjaśni, i mam nadzieje,że to żaden objaw infekcji dziękuje wam za rady, i również trzymam kciuki za was wszyskie.
-