Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

analiza wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • emileczka87 Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane podpowiedzcie moj cykl chyba jest bezowulacyjny

emileczka87
  • emileczka87 Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    735b91d51b0cfc145b560057b1485741.png

zai2014 lubi tę wiadomość

emileczka87
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emileczka a gdzie mierzysz temperature? Trzeba czekac tez na szczyt sluzu, bo masz kremowy/wodnisty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 08:31

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, pomożecie w interpretacji mojego cyklu bo chyba jest cos nie tak z moją owulką :(
    Cykle mam bardzo różnej długości(styczniowy 38 dni, lutowy 26 dni).
    W 14 dniu byłam na USG, które wykazało 15mm pęcherzyk i endometrium o grubości 7mm. Wówczas lekarz powiedział ze owulka będzie za 5 dni.Od 10 dnia cyklu pobolewa mnie lewy jajnik. Najbardziej jednak dał się we znaki 21 dnia cyklu i wczoraj(czyli 26 dnia cyklu)kiedy to przez pół godziny czułam dość mocny ból w podbrzuszu. Już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Dodam jeszcze, że mój komputer cyklu od 12 dnia cały czas pokazuje płodność co znaczy chyba, że on tez nie wykrył wzrostu temperatury. Pomóżcie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:09

Bliźniaki są z nami :*
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ