Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

analiza wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • emileczka87 Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane podpowiedzcie moj cykl chyba jest bezowulacyjny

emileczka87
  • emileczka87 Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    735b91d51b0cfc145b560057b1485741.png

zai2014 lubi tę wiadomość

emileczka87
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emileczka a gdzie mierzysz temperature? Trzeba czekac tez na szczyt sluzu, bo masz kremowy/wodnisty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 08:31

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, pomożecie w interpretacji mojego cyklu bo chyba jest cos nie tak z moją owulką :(
    Cykle mam bardzo różnej długości(styczniowy 38 dni, lutowy 26 dni).
    W 14 dniu byłam na USG, które wykazało 15mm pęcherzyk i endometrium o grubości 7mm. Wówczas lekarz powiedział ze owulka będzie za 5 dni.Od 10 dnia cyklu pobolewa mnie lewy jajnik. Najbardziej jednak dał się we znaki 21 dnia cyklu i wczoraj(czyli 26 dnia cyklu)kiedy to przez pół godziny czułam dość mocny ból w podbrzuszu. Już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Dodam jeszcze, że mój komputer cyklu od 12 dnia cały czas pokazuje płodność co znaczy chyba, że on tez nie wykrył wzrostu temperatury. Pomóżcie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:09

Bliźniaki są z nami :*
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ