antybiotyk a płodność
-
My też borykamy się z tym problemem, mąż nie brał antybiotyku tylko Gripex w dużych ilościach, ale gorączka też wystąpiła i to prawie 39, w tym cyklu mam mieć podany Pregnyl i nie wiem czy w ogóle warto, jak myślicie? owulacja za około dwa tygodnie, bo dziś mój 3dc.[img][/img][url][/url][url]
https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec
27.05.2013r. [*] (8tc)[/url] -
nick nieaktualny
-
mąż nie tyle miał gorączkę co podwyższoną temp 37,6 dawałam mu leki przeciwgorączkowe, i dostał antybiotyk, no nic na to nie poradzimy będziemy czekać, najgorsze jest to że czas niestety ucieka"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
moja prolaktyna 27,7, przy normie do 26,72. Ale mój ginekolog się nią nie przejmuje i nie wini tej prolaktyny jako przyczyny niepowodzeń... Nie wiem co robić. To już mój drugi ginekolog. Żadnego z nich nie niepokoją moje wyniki... Mnie wręcz przeciwnie...
-
eulalijka wrote:maryśka,a sprawdzali czy wystepuje u ciebie owulacja, należy 5- 7 dni przed spodziewaną miesiączką zbadać poziom progesteronu, ja bym ci to poleciła
Skok temperatury jest i testy owulacyjne wypadają pozytywnie. Lekarz twierdzi, że owulacja najprawdopodobniej jest. Jak badałam progesteron to właśnie jakieś 5-6 dni przed owulacją i wyszedł tak, że mieścił się pomiędzy normami dla fazy folikularnej i lutealnej (czyli był za wysoki dla tej pierwszej, a trochę za niski dla drugiej). Lekarz mówił, że to ok. -