X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Aromek - brak miesiączki, brak ciąży
Odpowiedz

Aromek - brak miesiączki, brak ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gipsowka93 Znajoma

Wysłany: 21 października 2024, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Czy której z Was też po aromku rozszalalo się z cyklem?

Na monitoringu lek. Wyznaczył owulację z prawego jajnika, okazało się, że była z lewego dzień wcześniej.

To 2 cykl z aromkiem, przy pierwszym wszytko jak w zegarku, po 28 dniach miesiączka. W tym robiłam betę po 2 tyg od owulacji - negatywna (35 d.c.) Wczoraj test siuskowy negatywny. Na ciążę straciłam już nadzieję, ale może która ś z Was miała podobnie?
    Nie wiem, czy lepiej od razu zgłosić się do lekarza, czy nie panikować i poczekać jeszcze z tydzień.

Pozdrawiam Was Ciepło 😊

32 👧🏻👦🏼33
    🧑‍🧑‍🧒 5,5 roku - starania o rodzeństwo 🥹

Start - czerwiec 2023
    22 c.s. - ⏸️ brak

Nasienie - 🆗
    SonoHSG - styczeń 2025 🆗
    Stymulacja AROMEK - 4 cykle - owulacja piękna, dzidzi brak

Aktualnie - OVOSICARE ferlity
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ