Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Aromek - brak miesiączki, brak ciąży
Odpowiedz

Aromek - brak miesiączki, brak ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gipsowka93 Znajoma

Wysłany: 21 października, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Czy której z Was też po aromku rozszalalo się z cyklem?

Na monitoringu lek. Wyznaczył owulację z prawego jajnika, okazało się, że była z lewego dzień wcześniej.

To 2 cykl z aromkiem, przy pierwszym wszytko jak w zegarku, po 28 dniach miesiączka. W tym robiłam betę po 2 tyg od owulacji - negatywna (35 d.c.) Wczoraj test siuskowy negatywny. Na ciążę straciłam już nadzieję, ale może która ś z Was miała podobnie?
    Nie wiem, czy lepiej od razu zgłosić się do lekarza, czy nie panikować i poczekać jeszcze z tydzień.

Pozdrawiam Was Ciepło 😊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ