WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów badania wykluczają PCO, USG potwierdza
Odpowiedz

badania wykluczają PCO, USG potwierdza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monia30 Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie z tym ze na odwrot u mnie badania pokazuja ze mam pcos a jajniki czysciutkie :)

201510241762.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie mylicie PCO i PCOS? PCO czyli obraz usg jajników policystycznych można mieć nie mając PCOS (zespołu policystycznych jajników, który wiąże się z zawirowaniami hormonalnymi) i na odwrót. Dlatego to jest takie wredne. :/

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ