Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Bardzo wolno wzrastająca temp po owulacji
Odpowiedz

Bardzo wolno wzrastająca temp po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, poradźcie czemu tak wolno wzrasta mi tempka po owulce ?? a może jej wcale nie było ? pęcherzyk dominujący był, śluz był i ból owulacyjny, a skoku wyraźnego jak nie ma tak nie ma, mam powody do zmartwień ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo często z takich wykresów jest ciąża :) ją też często mam taki wykres a owulacja występuje ;) a więc nie jest to reguła ze musi być skok.

magda-ck lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Aniu to mój pierwszy taki dziwny wykres zawsze miałam skok, czyli jednak trzeba trochę wrzucić na luz ;)

• agulka0629 Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bardzo podobnie do Ciebie, zawsze był mega skok pod 37 stopni a teraz ledwo ledwo 36.5. Śluz i testy wskazywały na owulację, jednak tym razem było bez monitofringu , stwierdziłam , ze w tym miesiącu nie dam się AZ tak zafiksowac na punkcie ciąży. Mam natomiast cały czas uczucie mokrosci i naoliwienia. Śluz kremowy. Okres niby ma być za dwa dni, zobaczymy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulka to zycze powodzenia moze inny wykres to wlasnie to. Ja bylam na monitoringu i pecherzyk mial 17mm wiec mysle ze owulka sie odbyla moze rzeczywiscie nie jest to regula ze jest skok

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie również tempka nie byla duża a jedbak udało się ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka dajesz nadzieję :):):)gratuluję :)

Wysłany: 15 stycznia 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj robilam test ciążowy, po południu co prawda ale wyszła druga blada kreseczka, jak test przeschnal po ok 20 minutach. jutro rano powtorze. Co prawda juz kiedyś tak miałam i nic nie wyszło ale nadzieje trzeba mieć :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymak kciuki !!!!!

• melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie dobrze, trzymam mocno kciuki :)

l22nqps6zs1m82ws.png

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam rano i wyszedł negatywny, z innej firmy co prawda ale jak nie dostane okresu to po weekendzie powtórzę, ale drastycznie spadła temperatura wiec @ chyba idzie ;p następny cykl zacznę z dong quai. Liczę, ze złagodzi moje bolesne objawy miesiączki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę temperatura rzeczywiście spadła... ale póki @ nie ma zawsze jest nadzieja

• martunka Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie.czy z tak niską temperatura mam jakąś szanse,dodam ze nigdy niemiałam wysokich temperatur...?134b17c265378ed99675de92197c5b5f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura zaczyna Ci rosnąć bądź dobrej myśli

martunka lubi tę wiadomość

• martunka Znajoma

Wysłany: 18 stycznia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby mam nadzieje i tobie życzę powodzenia;)

• Tooskawka Znajoma

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey dziewczyny. Możecie zerknąć na mój wykres? jakieś szanse ? ;(

18dc643e991724ae27280affdca35709.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ