X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta HCG pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2020, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś odebrałam wyniki beta hcg moj wynik to 0.583 ?? Ciąża czy nie ciąża nie mam pojęcia jak go integrować?

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2020, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliaa96 wrote:
    Witam dziś odebrałam wyniki beta hcg moj wynik to 0.583 ?? Ciąża czy nie ciąża nie mam pojęcia jak go integrować?

Jeśli ciąża to powinno chyba być powyżej 5.Ja miałam na wynikach <2.00 i było brak ciąży.
    Zobacz jakie masz normy na wynikach bo różnie w labolatoriach oznaczają

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2020, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A który to dpo?

Teoretycznie Twój wynik to brak ciazy, ale moze dopiero cos sie wlasnie rozpoczyna i warto jednak sprawdzic czy beta za 2-3 dni przyrasta.

I tak jak Marzenia napisała, sprawdź normy dla laboratorium w którym robiłaś.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ