X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta HCG pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2020, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś odebrałam wyniki beta hcg moj wynik to 0.583 ?? Ciąża czy nie ciąża nie mam pojęcia jak go integrować?

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2020, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliaa96 wrote:
    Witam dziś odebrałam wyniki beta hcg moj wynik to 0.583 ?? Ciąża czy nie ciąża nie mam pojęcia jak go integrować?

Jeśli ciąża to powinno chyba być powyżej 5.Ja miałam na wynikach <2.00 i było brak ciąży.
    Zobacz jakie masz normy na wynikach bo różnie w labolatoriach oznaczają

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2020, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A który to dpo?

Teoretycznie Twój wynik to brak ciazy, ale moze dopiero cos sie wlasnie rozpoczyna i warto jednak sprawdzic czy beta za 2-3 dni przyrasta.

I tak jak Marzenia napisała, sprawdź normy dla laboratorium w którym robiłaś.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ