X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta HCG pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2020, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś odebrałam wyniki beta hcg moj wynik to 0.583 ?? Ciąża czy nie ciąża nie mam pojęcia jak go integrować?

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2020, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliaa96 wrote:
    Witam dziś odebrałam wyniki beta hcg moj wynik to 0.583 ?? Ciąża czy nie ciąża nie mam pojęcia jak go integrować?

Jeśli ciąża to powinno chyba być powyżej 5.Ja miałam na wynikach <2.00 i było brak ciąży.
    Zobacz jakie masz normy na wynikach bo różnie w labolatoriach oznaczają

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2020, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A który to dpo?

Teoretycznie Twój wynik to brak ciazy, ale moze dopiero cos sie wlasnie rozpoczyna i warto jednak sprawdzic czy beta za 2-3 dni przyrasta.

I tak jak Marzenia napisała, sprawdź normy dla laboratorium w którym robiłaś.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ