Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta HCG pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aliaa96 Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2020, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś odebrałam wyniki beta hcg moj wynik to 0.583 ?? Ciąża czy nie ciąża nie mam pojęcia jak go integrować?

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2020, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliaa96 wrote:
    Witam dziś odebrałam wyniki beta hcg moj wynik to 0.583 ?? Ciąża czy nie ciąża nie mam pojęcia jak go integrować?

Jeśli ciąża to powinno chyba być powyżej 5.Ja miałam na wynikach <2.00 i było brak ciąży.
    Zobacz jakie masz normy na wynikach bo różnie w labolatoriach oznaczają

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2020, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A który to dpo?

Teoretycznie Twój wynik to brak ciazy, ale moze dopiero cos sie wlasnie rozpoczyna i warto jednak sprawdzic czy beta za 2-3 dni przyrasta.

I tak jak Marzenia napisała, sprawdź normy dla laboratorium w którym robiłaś.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ