bezowulacyjny??
-
Dzieki, w zeszlym miesiacu mialam owu w 16 dc ( podobno) ale nue mialam takiego śluzu jak w tym miesiacuwlasciwie dzis jest bardziej juz kremowy a w 16 i 15 dc byl piekny rozciagliwy,troszke mnie jeszcze podbrzusze pobolewa ale mniej ,nie wiem czy ufa mojemu termom. bo jest to taki zwykly elektroniczny Z jednym miejscem po przecinku.a cykle zawsze mam 28 dniowe...
-
julaa85 wrote:Dzis temp.troche wyzsza od poprzednich czy to juz po owulavji? ,kiedy ovu wyznaczy mi owulacje?
NIe sugeruj sie tym co OF wyznacza bo to bardzo często mija sie z prawdą lepiej skupić się na dniach płodnych żeby żadnego nie przegapić a OF często tak wstawia pionową linię że kierując sie tym można pominąć dni najbardziej płodne.
Dni najbardziej płodne to te najbliżej dnia szczytu śluzu a ten program nie ma opcji zaznaczenia dnia szczytu sluzu więc jak może dobrze wyznaczyć dni płodne.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Dzieki ,dopiero poznaje swoj organizm bo 8 lat bralam antykoncepcje,wtedy nie mialam odczucia dni plodnych czy owulacji ,kazdy dzien byl podobny do siebie,mam nadzieje ze wczorajsze i przedwczorajsze serduszkoanie da pozadany efekt bo maz znow w delegacje wyjezdza. .. i jak tu sie starac maksymalnie???
-