Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Bezsenność - co z temperatura
Odpowiedz

Bezsenność - co z temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam pytanie, często zdarza mi się budzić w nocy ok 4-5. Nie wstaję a po kilki minutach po sportu zasypiam. Wstaje o 6,3 i wtedy tez mierze temperaturę. Czy dobrze robię? Jak wy sobie radzicie w takie noce?

• kalitria Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak mam ze czesto sie budze, a to za zimno, a to za goráco, a to glupie sny albo koty sie pruja za oknem. Poki nie wstajesz i odrazu zasypiasz mysle ze to jest ok. Ale nie jestem ekspert, moze ktos wie lepiej???

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem bo się przestawiłam odkąd zaczełam pracować na popołudnia :/
    Zasypiam o 1 czasem 2 w nocy i spie do 11 w dzien. Nie umiem sie przestawić nie mierze tempki bo za nic w swiecie sie nie obudze o 6 rano ... :/

"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
  • madzik55 Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego ja mysle,ze dlatego moja temp wariuje..ide spac pozno gdy jest 33stopnie w pokoju..potem sie ochladza do 28 i mi zimno.budze sie w nocy po pare razy i przerwacam sie w lozku..i ciagle ta temp 36,3..

f2wlhdgeetnyqlj9.png

l22nha007gsnivdu.png
  • kolbusia Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam taki problem,że nie dosc ze chodze spac tak 1-2 to sie budze w nocy na siku.A wstaje 6-7 i mierze temp.

suwaczek_N18yMDEzLTA4LTMxXzIwMTQtMTEtMTg=.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ten sam problem, budzę się w nocy kilka razy, temperatura między rannymi wybudzeniami bardzo się u mnie różni.

• Ona_ Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny mam pytanie... czy powinnam dodawac do wykresu temperature... jesli obudziłam sie dzis 2:50 a zasnelam pewnie bylo po 4 to sie przekladalam z boku na bok... a oczy jak "5 złoty" nawet nie mialy zamiaru spac.... i pozniej o 6 mierzylam temperature ale nie wiem czy jak liczyc czy zignorowac?

👩39
    🧔‍♂️41
    👨‍👩‍👧 2017
    3.10- II
    4.10 beta 46.1
    6.10 -106.9
    9.10 -375.3
    11.10- 1085.9
    13 10- 2838.1
    16.10- 9912,7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ