Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Błędna interpretacja wykresu przez ovufriend
Odpowiedz

Błędna interpretacja wykresu przez ovufriend

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Dori Debiutantka

Wysłany: 19 grudnia 2020, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o dziwo mam bardzo dobrze wyznaczanie przez ovu . Czasem mam wrażenie że pokazuje o jeden dzień za szybko wg temp i śluzu. 2 razy byłam w okresie owulacji na USG i się pokrywało. Ale ja mam faktycznie dość widoczna różnicę w temp może dlatego łatwiej u mnie apka może wyznaczyć. Powodzenia dziewczyny 🍀

MG92 lubi tę wiadomość

• Martucha94 Nowa

Wysłany: 19 grudnia 2020, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi od czasu tej aktualizacji usunęło wszystkie dotychczasowe zapisy. Pisałam wiadomość do nich, ale bez odzewu...

• Klaudia9212 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2021, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zaznacza owulacje, nawet gdy owulacji nie było (info potwierdzone u gino ) 😂

Samymi testami owulacyjnych nie ma ci się kierować. U mnie jest tak, ze śluz i testy owu wskazują na to, ze będzie owulacja a pecherzyki nie pękają. Temp lekko wzrasta ale nie na tyle by potwierdzić ze owu była. Ponieważ nie pęknięty pęcherzyk tez wydziela progesteron 🤔 przypuszczałam, ze tak jest gdy była jeszcze strona i to ona analizowała wykresy. 😔 monitoring potwierdził ze pecherzyki nie pękają. Mam nieregularne cykle i testy owu w tym przypadku pomagają w monitoringu, bo nie muszę chodzić kilka razy na wizyty ani tez nie przeocze owulacji.

Także dobrze mieć jeszcze jedna aplikacje, która tez interpretuje wprowadzane informacje ☺️ U mnie czasem różnica w spodziewanej 🦧 2-5 dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 22:12

I FET: 17.09 ❄️5.1.1 ❤️
    7dpt : 59,2; prog: 26,42ng/ml • 9dpt: 142; prog: 32,26ng/ml (306,7%) • 11dpt: 288; prog: 24,16ng/ml (140,7%) • 19dpt: 3991; prog: 13,72 (93,1%) • 21dpt: 6995; prog: 26,65 (75,3%)• 23dpt: 3mm okruszka z ❤️• 7t6d: crl 1,58cm; 174bpm ❤️

preg.png

Krakovi
    4.1.1 ❄️❄️ na zimowisku

11.01.2022-20.03.2022 9t4d (6t1d) 😔💔
    01.21 CB 😔💔
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ