X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ból jajników ? prosze o pomoc
Odpowiedz

Ból jajników ? prosze o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponad tydzień odczuwam delikatne kłucie jajników, jest takie same jak przy owu.
    Co może być przyczyną tego kłucia? raz boli jeden raz drugi..mija mi dzisiaj 25 dzień cyklu..Czy to może świadczyć o zagnieżdzeniu??

• JaMama Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aga .
    Na podstawie kłucia jajników można wiele wywnioskować . Jajniki czasem po prostu kują . 25dc czyli końcówka , za kilka dni zrób test i rozwiejesz swoje wątpliwości . Na pewno bardzo byś chciała , żeby pojawiła się fasolka , ale nie nakręcaj się - wiem jakie to trudne :) Sama wciąż coś czuję , nie wspominając o ciągłym analizowaniu swojego wykresu i przeglądaniu wykresów ciążowych :D
    Zazdroszczę 25dc :)bo u mnie dopiero 21 :( No i trzymam kciuki , żeby po Twojej myśli było :)

Aga241 lubi tę wiadomość

Taka sobie mama :)

ed1d9fb9d53d647d6c29747d4e79b4c4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo trudne , człowiek odchodzi od zmysłów ..bo nie wie co będzie :/ A czekanie na miesiączke ciągnie się w nieskończoność .. Jak narazie wydaje mi się, to nie ma czego zazdrościć :/ :D mam długie cykle :/Tylko to kłucie jajników :/ Do miesiączki jeszcze z jakieś 8 dni. Dziękuje ja również je za ciebie trzymam.

• JaMama Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od trzch dni czuję swoje ciało :)
    Tyle , żesamopoczucie w drugiej fazie cyklu i objawy ciążowe są bardzo podobne :)
    Także trzeba cierpliwie czekać . Fakt , ten czas ciągnie się niemiłosiernie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby było po naszej myśli :)

• JaMama Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co miesiąc powtarzam sobie , że będzie - teraz też jestem tego zdania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wolno tracić nadzieji :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ