Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Brak @, brak ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NovaS Ekspertka

Wysłany: 4 października 2022, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i błagam o pomoc! Może któraś z forumowiczem to przechodziła. Ja już odchodzę od zmysłów! Odkąd pamietam mam regularne miesiączki 2-3 dni opóźnienia Max.
    Jednakże powinnam dostać @ 11.09 i do tej pory nie przyszła. Od tęgi dnia mam tylko plamienie z krwia a ostatnio z brązowa wydzielina.
    26.09 byłam u Ginekologa i okazało się ze pęcherzyk nie pękł. Dostałam zastrzyk Ovirelle i duphaston na kilka dni. Lekarz powiedZial ze powinnam dostać mocny okres potem ale nic nie ma oprócz tej głupiej wydzieliny z krwi. Pierwszy raz w życiu nie mogę doczekać się okresu!!! Głowa mnie boli od 2 dni i mam podwyższona temperaturę ale oprócz tego żadnych innych objawów. Może macie jakieś podpowiedzi? Jakieś zioła do picia? Bo już wychodzę z siebie. Kolejny miesiąc bez starań o dzidziusia :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2022, 20:15

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 4 października 2022, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym poszła do innego gina :)

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 7 października 2022, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś inne pomysły? Ten raczej jest oczywisty.

• Kora222 Nowa

Wysłany: 21 października 2022, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Mam zazwyczaj dlugosc cyklu -25,26 dni . Mija już 34 dzień ( czyli 7 dni po @) i nadal test negatywny. Oczywiscie mam wszelkie objawy . Bol piersi ,metaliczny posmak w ustach, kłucie jajnikow, mam wrażenie ze " tam " cala opuchlam ,ciągle sikam,i ewidentnie czuję ze cos jest na rzeczy. Temp mialam przez dwa dni 35,5 i pozniej 36,7. Dzwoniłam do ginekologa i powiedziała mi że to normalne że w 4 tyg ciąży może wyjść negatywny test. Mam zadzwonić za tydz z informacją .Co o tym myślicie?

Kora222
  • Madziq6 Autorytet

Wysłany: 21 października 2022, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kora222 wrote:
    Hejka. Mam zazwyczaj dlugosc cyklu -25,26 dni . Mija już 34 dzień ( czyli 7 dni po @) i nadal test negatywny. Oczywiscie mam wszelkie objawy . Bol piersi ,metaliczny posmak w ustach, kłucie jajnikow, mam wrażenie ze " tam " cala opuchlam ,ciągle sikam,i ewidentnie czuję ze cos jest na rzeczy. Temp mialam przez dwa dni 35,5 i pozniej 36,7. Dzwoniłam do ginekologa i powiedziała mi że to normalne że w 4 tyg ciąży może wyjść negatywny test. Mam zadzwonić za tydz z informacją .Co o tym myślicie?
    Według mnie idź na betę i ona prawdę ci powie. Bo testy mogą być za słabe na wykrycie więc lepiej iść od razu na betę.

♀️♂️ 33
    2011 Cc👸
    2018 Cc👸
    2021 CC👸
    2023 CC👸

5cs😍ten szczęśliwy 😍

1.10.2022 ⏸️ 13dpo
    1.10.2022 72,5 mlU/ml 🤞

event.png
  • MonikaeS Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2022, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NovaS wrote:
    Witam i błagam o pomoc! Może któraś z forumowiczem to przechodziła. Ja już odchodzę od zmysłów! Odkąd pamietam mam regularne miesiączki 2-3 dni opóźnienia Max.
    Jednakże powinnam dostać @ 11.09 i do tej pory nie przyszła. Od tęgi dnia mam tylko plamienie z krwia a ostatnio z brązowa wydzielina.
    26.09 byłam u Ginekologa i okazało się ze pęcherzyk nie pękł. Dostałam zastrzyk Ovirelle i duphaston na kilka dni. Lekarz powiedZial ze powinnam dostać mocny okres potem ale nic nie ma oprócz tej głupiej wydzieliny z krwi. Pierwszy raz w życiu nie mogę doczekać się okresu!!! Głowa mnie boli od 2 dni i mam podwyższona temperaturę ale oprócz tego żadnych innych objawów. Może macie jakieś podpowiedzi? Jakieś zioła do picia? Bo już wychodzę z siebie. Kolejny miesiąc bez starań o dzidziusia :(

Jak u Ciebie potoczyła się dalej sprawa????

3 lata bez zabezpieczenia.
    Oficjalne starania od października 2022.
    Przyczyna niepowodzeń:
    ❌️upłynnienie mechaniczne

Czekamy na cud,na klinikę przyjdzie jeszcze czas.
  • Meeg Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2022, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NovaS wrote:
    Jakieś inne pomysły? Ten raczej jest oczywisty.
    I co zrobiłaś. Napiszesz jak się sparwa wyjaśniła ..?

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ