Brak @, brak ciazy
-
Witam i błagam o pomoc! Może któraś z forumowiczem to przechodziła. Ja już odchodzę od zmysłów! Odkąd pamietam mam regularne miesiączki 2-3 dni opóźnienia Max.
Jednakże powinnam dostać @ 11.09 i do tej pory nie przyszła. Od tęgi dnia mam tylko plamienie z krwia a ostatnio z brązowa wydzielina.
26.09 byłam u Ginekologa i okazało się ze pęcherzyk nie pękł. Dostałam zastrzyk Ovirelle i duphaston na kilka dni. Lekarz powiedZial ze powinnam dostać mocny okres potem ale nic nie ma oprócz tej głupiej wydzieliny z krwi. Pierwszy raz w życiu nie mogę doczekać się okresu!!! Głowa mnie boli od 2 dni i mam podwyższona temperaturę ale oprócz tego żadnych innych objawów. Może macie jakieś podpowiedzi? Jakieś zioła do picia? Bo już wychodzę z siebie. Kolejny miesiąc bez starań o dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2022, 20:15
-
Hejka. Mam zazwyczaj dlugosc cyklu -25,26 dni . Mija już 34 dzień ( czyli 7 dni po @) i nadal test negatywny. Oczywiscie mam wszelkie objawy . Bol piersi ,metaliczny posmak w ustach, kłucie jajnikow, mam wrażenie ze " tam " cala opuchlam ,ciągle sikam,i ewidentnie czuję ze cos jest na rzeczy. Temp mialam przez dwa dni 35,5 i pozniej 36,7. Dzwoniłam do ginekologa i powiedziała mi że to normalne że w 4 tyg ciąży może wyjść negatywny test. Mam zadzwonić za tydz z informacją .Co o tym myślicie?Kora222
-
Kora222 wrote:Hejka. Mam zazwyczaj dlugosc cyklu -25,26 dni . Mija już 34 dzień ( czyli 7 dni po @) i nadal test negatywny. Oczywiscie mam wszelkie objawy . Bol piersi ,metaliczny posmak w ustach, kłucie jajnikow, mam wrażenie ze " tam " cala opuchlam ,ciągle sikam,i ewidentnie czuję ze cos jest na rzeczy. Temp mialam przez dwa dni 35,5 i pozniej 36,7. Dzwoniłam do ginekologa i powiedziała mi że to normalne że w 4 tyg ciąży może wyjść negatywny test. Mam zadzwonić za tydz z informacją .Co o tym myślicie?
-
NovaS wrote:Witam i błagam o pomoc! Może któraś z forumowiczem to przechodziła. Ja już odchodzę od zmysłów! Odkąd pamietam mam regularne miesiączki 2-3 dni opóźnienia Max.
Jednakże powinnam dostać @ 11.09 i do tej pory nie przyszła. Od tęgi dnia mam tylko plamienie z krwia a ostatnio z brązowa wydzielina.
26.09 byłam u Ginekologa i okazało się ze pęcherzyk nie pękł. Dostałam zastrzyk Ovirelle i duphaston na kilka dni. Lekarz powiedZial ze powinnam dostać mocny okres potem ale nic nie ma oprócz tej głupiej wydzieliny z krwi. Pierwszy raz w życiu nie mogę doczekać się okresu!!! Głowa mnie boli od 2 dni i mam podwyższona temperaturę ale oprócz tego żadnych innych objawów. Może macie jakieś podpowiedzi? Jakieś zioła do picia? Bo już wychodzę z siebie. Kolejny miesiąc bez starań o dzidziusia
Jak u Ciebie potoczyła się dalej sprawa????3 lata bez zabezpieczenia.
Oficjalne starania od października 2022.
Przyczyna niepowodzeń:
❌️upłynnienie mechaniczne
Czekamy na cud,na klinikę przyjdzie jeszcze czas. -