Brak ciazy, brak @ stała tempka
-
nick nieaktualnyJak w temacie... @ spoznia sie juz 8 dni, tempka jest od kilku dni na takim samym poziomie (wykres do wgladu)
w szpitalu wykluczyli ciaze (beta niegatywna) na usg dopochwowym wszystko ladnie, szyjka zamknieta wysoko, jajniki w normie, macica czysta.
I co teraz? Macie jakies rady? Isc do lekarza (nie mam dostepu do gina mieszkam za granica) i prosic o wywolywanie? czy czekac samemu na @?
Ginekolog w szpitalu stwierdzil ze mogla byc biochemiczna ciaza.
Oczywiscie hormonow mi nie zbadali.
Jakies rady? Bo juz zaczynam wariowac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tez podobny klopot u mnie wystapil, 22 dni po owulacji, testy negatyw, beta negatyw a okresu brak, zaznacze ze mam regularne cykle miej wiecej 30-33 dni, cykl 43 dni to moj record (( wiadomo panika co sie dzieje?!
obstawiam cialko zolte ze przetrwalo i produkowalo dalej progesteron bo temp byly na stalym podwyz poziomie
na pewno nie bez znaczenia byl piekielny upal i stres w pracy -
Już pewnie to wyjaśniłaś?,ale napiszę że miałam podobnie jak Olgenek.
Dostałam @ potem owulacja i objawy na następną @. Niestety @ nie przyszła ,a ja miałam wszystkie objawy,które rzekomo zwiastują ciążę.
Mieszkam za granicą i tutaj nie jest tak łatwo zrobić usg i hormony sprawdzić, nawet na hcg nie wysyłają. Postanowiłam lecieć do Polski do gina. I co się okazało? Wychodowałam dorodną cystę około 8cm. Wróciłam do uk i kuracja luteiną na wywołanie @. Przyszła po 10dniach ,a na cystę kurowałam się mieszanką ziół. Wszystko się powoli uregulowało.
-