Brak lini na wykresie
-
Witam Was dziewuszki
Prosiłabym was o pomoc, jestem tu nowa i dopiero zaczęłam swoją przygode z tą aplikacja ( czemu jej wcześniej nie znalazłam ) oglądam ciagle wasze wykresy z mysla, ze wkoncu i nam po 5 latach się uda zobaczyć te upragnione 2 kreseczki, zaczęłam mierzyć temperaturę i zauważyłam, ze u was wszędzie są linie tu przerywana, tu od temperatury. Tak, tak już przeczytałam co one oznaczają ale u mnie ich całkiem nie ma ? Kiedy one się pojawiają ? Po zakończonym pierwszym cyklu a może później ? Proszę pomóżcie rozszyfrować tą zagadkęDK lubi tę wiadomość
-
A ja mam inne pytanie. Jeśli codziennie mierze temp o 6 rano, ale zdarza się, że obudzę się o 4 lub 5 i już nie mogę zasnąć to pytanie czy jeśli czekam do 6 nie wstajac z łóżka to temp będzie wiarygodna czy mierzyć odrazu jak się obudzę? A może już należy ignorować tą temp?Klaudia_
-
Wedlug metody Rotzera pomiary z różnicą 1.5h nie robią zbytniej różnicy, ważne by pomiar był robiony po min.6h snu oraz od razu po przebudzeniu. Z moich obserwacji wynika,ze temperatura sie nie zmienia gdy tylko leże w łóżku i nic nie robie ale lepiej zmierzyc zaraz po obudzeniu.
-
ilenka wrote:Wedlug metody Rotzera pomiary z różnicą 1.5h nie robią zbytniej różnicy, ważne by pomiar był robiony po min.6h snu oraz od razu po przebudzeniu. Z moich obserwacji wynika,ze temperatura sie nie zmienia gdy tylko leże w łóżku i nic nie robie ale lepiej zmierzyc zaraz po obudzeniu.Klaudia_
-