X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Brak lini na wykresie
Odpowiedz

Brak lini na wykresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia91 Debiutantka

Wysłany: 21 października 2020, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewuszki
    Prosiłabym was o pomoc, jestem tu nowa i dopiero zaczęłam swoją przygode z tą aplikacja ( czemu jej wcześniej nie znalazłam <3) oglądam ciagle wasze wykresy z mysla, ze wkoncu i nam po 5 latach się uda zobaczyć te upragnione 2 kreseczki, zaczęłam mierzyć temperaturę i zauważyłam, ze u was wszędzie są linie tu przerywana, tu od temperatury. Tak, tak już przeczytałam co one oznaczają ale u mnie ich całkiem nie ma ? Kiedy one się pojawiają ? Po zakończonym pierwszym cyklu a może później ? Proszę pomóżcie rozszyfrować tą zagadkę :)

DK lubi tę wiadomość

• judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 22 października 2020, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linia pojawi się w momencie, gdy aplikacja wykryje owulacje w Twoim cyklu :)

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
  • Madzia91 Debiutantka

Wysłany: 22 października 2020, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje ślicznie za odpowiedz :*

• DK Debiutantka

Wysłany: 26 października 2020, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam inne pytanie. Jeśli codziennie mierze temp o 6 rano, ale zdarza się, że obudzę się o 4 lub 5 i już nie mogę zasnąć to pytanie czy jeśli czekam do 6 nie wstajac z łóżka to temp będzie wiarygodna czy mierzyć odrazu jak się obudzę? A może już należy ignorować tą temp?

Klaudia_
  • ilenka Ekspertka

Wysłany: 26 października 2020, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedlug metody Rotzera pomiary z różnicą 1.5h nie robią zbytniej różnicy, ważne by pomiar był robiony po min.6h snu oraz od razu po przebudzeniu. Z moich obserwacji wynika,ze temperatura sie nie zmienia gdy tylko leże w łóżku i nic nie robie ale lepiej zmierzyc zaraz po obudzeniu.

0fc3fc2ab00918b1e6c0fdac37a9dda7.png
  • DK Debiutantka

Wysłany: 28 października 2020, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilenka wrote:
    Wedlug metody Rotzera pomiary z różnicą 1.5h nie robią zbytniej różnicy, ważne by pomiar był robiony po min.6h snu oraz od razu po przebudzeniu. Z moich obserwacji wynika,ze temperatura sie nie zmienia gdy tylko leże w łóżku i nic nie robie ale lepiej zmierzyc zaraz po obudzeniu.
    A u mnie własnie jest róznica i stad dylemat. Dziś o 5 sie przebudziłam i mialam 36,15 a zmierzylam o 6 (nie wstawalam, tyko lezalam godz) i było 36,40. Ktora wiec mam brac pod uwage? (Dzis 23dc przy okolo 34dc)

Klaudia_
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ