brak miesiączki i negatywny test ciążowy
-
Na moim przykładzie odpowiem
Zawsze miałam cykle regularne (27-28 dni), ale od kiedy zaczęliśmy starania, to trochę mi się poprzestawiało... Pamiętam jak był 33 dzień cyklu, dwa testy były negatywne, więc poszłam na betę. Wyniki miałam wieczorem - ciąży brak. I od razu dostałam okres
Z drugiej strony - pytanie ile jesteś po owulacji? Bo mi 13 dpo wyszła bardzo blada kreska jeśli miałaś późno owulację, to mimo że jesteś przy terminie okresu, może wyjść test negatywny....
Najlepiej zrób betę Ona prawdę Ci powie!Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Hanka - jeśli będzie u Ciebie kolejny cykl to spróbuj dołączyć więcej pomiarów, np temperatur. Owulacja mogła Ci się przesunąć a tym samym przesunie się okres.
Marta - współczuję! Może to wykres bezowulacyjny i dlatego się tak ciągnie.
Powodzenia nam wszystkim Kochane.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
dziś zapisuję się na cito do gin.
na Betę puki co nie mogę iść bo zaczynam pracę od 07.00 i nie mam jak rano wyrwać się do laboratorium , w pracy mamy zamieszanie i puki co nie mam co napominać nawet, czy mogła bym przyjść później jakiegoś dnia ....
napiszę jak sprawa wyszła
@@@ nadal brak
cały czas mam pobolewania , jakby "prawie już miała @ przyjść "
takie pobolewania mam już od piątku ... czyli już 6 dzień
czekając na nasz Cud -
marta95 Trzymam Kciuki za Ciebie i czekam na wieści :*:*
u mnie przed chwilą :przyszła @
zastanawiam się, a może byłam w ciąży, ale taka była słaba
że mało hormonów wydzielała
i w końcu przyszła @
idę do domu z pracy i idę SPAĆ!!!!czekając na nasz Cud -
Hanka - przykro mi :-* tak jak pisałam wcześniej - owulacja mogła Ci się przesunąć i dlatego @ później. Zdarzają się takie rzeczy. Ja zawsze miałam cykle regularne, czasami czułam ból owulacyjny, ale odkąd się staramy to wszystko się komplikuje...Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-