X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Brak miesiączki, testy negatywne
Odpowiedz

Brak miesiączki, testy negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Xoxokacha Nowa

Wysłany: 27 marca 2024, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, pierwszy raz pisze na jakimkolwiek forum, także proszę o wyrozumiałość. Dziś mija 55dzien cyklu, miesiączki nie ma juz 19 dni, pierwszy raz tak się spóźnia. Testy negatywne, dziś robiłam kolejny. Około 2 tygodnie po stosunku ( w trakcie owulacji) miałam delikatnie zabarwiony śluz na różowo, po dwóch tygodniach od pierwszego stosunku - kolejny stosunek. Do dziś testy wychodzą negatywnie, dziś z kolei pojawił się brązowo - brunatny śluz. Mam wrażenie że jestem wyczulona na zapachy, czasami mam uderzenia gorąca, piersi bardziej tkliwe, ale nie bolą. W podbrzuszu dziwne uczucie, jakby ból ale bardzo delikatny i mija po kilku minutach. Niestety nie mieszkam w Polsce, więc dostęp do polskich ginekologów czy wykonanie beta HCG będzie dosyć utrudniona, ponieważ w UK ciąża jest traktowana jako ciąża od 3msc ciąży. Jakieś sugestie czy porady ? Objawów typowo na @ brak.

• Komanuss Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2024, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam torbiela jak mialam takie opóźnienie

• Pulsik Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2024, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej wykonać beta hcg żeby potwierdzić albo rozwiać wątpliwości. Miałam kilka cykli powyżej 40 dni. Byłam u ginekologa i brałam duphaston na przywołanie @ i ciąży nie było

Alicja 🩷 2016r.
    Antoni 🩵 2018r.

D&S 👰‍♀️🤵 13.07.2024r.

L. 🩷 🎀 🤰🧨 15.12.2024r.
    19+2 tc 286g. 🍊

preg.png
  • Asika Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia 2024, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Zawsze moje cykle trwaly od 26 do 29 dni. Raz zdarzylo sie ze mialam 33 i to bylo chyba 2 lata temu. Mam 38 lat z mezem staramy sie o dzidziusia od 4 lat. W tym miesiacu postawilam tylko na testy, bez mierzenia temperatury.
    Wiem... to byl blad, bo pierwszy raz cos takiego sie stalo, ze okresu nie mam . Bylo male plamienie , ale tylko rano 3 dni i to byl sluz z odrobina brazu. Troche sie czulam jakby mial sie zaczac okres, ale do tej pory nic nie przyszlo. Byl lekki bol brzucha i nog. Zawsze tak mam przed okresem. Nigdy nie mialam takiej przerwy. Temperatura jest niska... nie wiek co o tym myslec. Prosze spojrzcie na wykres i napiszcie co o tym myslicie.
    Jutro ide na badania do laboratorium. Zobaczymy co powiedza, ale prosze Was o interpretacje

Podaje ponizej moj wykres

b55b830779582e9a90ebeec4d8c9c26e.png

• Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 9 września 2024, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asika wrote:
    Hej!
    Zawsze moje cykle trwaly od 26 do 29 dni. Raz zdarzylo sie ze mialam 33 i to bylo chyba 2 lata temu. Mam 38 lat z mezem staramy sie o dzidziusia od 4 lat. W tym miesiacu postawilam tylko na testy, bez mierzenia temperatury.
    Wiem... to byl blad, bo pierwszy raz cos takiego sie stalo, ze okresu nie mam . Bylo male plamienie , ale tylko rano 3 dni i to byl sluz z odrobina brazu. Troche sie czulam jakby mial sie zaczac okres, ale do tej pory nic nie przyszlo. Byl lekki bol brzucha i nog. Zawsze tak mam przed okresem. Nigdy nie mialam takiej przerwy. Temperatura jest niska... nie wiek co o tym myslec. Prosze spojrzcie na wykres i napiszcie co o tym myslicie.
    Jutro ide na badania do laboratorium. Zobaczymy co powiedza, ale prosze Was o interpretacje

Podaje ponizej moj wykres

b55b830779582e9a90ebeec4d8c9c26e.png

Nie napisalaś, jak to się skończyło?

a371792a0a42b0355cb8c867db29b8d6.png

➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
    ➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
    ➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony)
  • N97ta Nowa

Wysłany: 3 stycznia, 01:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, staramy się o dziecko I w poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczna i przez to opozniony okres tydzien, byłam u lekarza, wszystko w porządku. Pani powiedziała mi, że widać po szyjce, że dochodzi do siebie. Teraz powinnam dostać okres 9 dni temu i cisza... robiłam testy, są negatywne. Od kilku dni mam brazowe plamienia, raz tylko miałam więcej krwi ale to tylko na papierze toaletowym. A wciąż takie delikatne brazowe plamy. Czy któraś z Was tak miała? Czy dalej się wszystko oczyszcza? Jeszcze mi lekarka odkryła mięśniaka, którego jeszcze w czerwcu nie było. Możliwe, że to przez niego?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ