Brak miesiączki, testy negatywne
-
Hej, pierwszy raz pisze na jakimkolwiek forum, także proszę o wyrozumiałość. Dziś mija 55dzien cyklu, miesiączki nie ma juz 19 dni, pierwszy raz tak się spóźnia. Testy negatywne, dziś robiłam kolejny. Około 2 tygodnie po stosunku ( w trakcie owulacji) miałam delikatnie zabarwiony śluz na różowo, po dwóch tygodniach od pierwszego stosunku - kolejny stosunek. Do dziś testy wychodzą negatywnie, dziś z kolei pojawił się brązowo - brunatny śluz. Mam wrażenie że jestem wyczulona na zapachy, czasami mam uderzenia gorąca, piersi bardziej tkliwe, ale nie bolą. W podbrzuszu dziwne uczucie, jakby ból ale bardzo delikatny i mija po kilku minutach. Niestety nie mieszkam w Polsce, więc dostęp do polskich ginekologów czy wykonanie beta HCG będzie dosyć utrudniona, ponieważ w UK ciąża jest traktowana jako ciąża od 3msc ciąży. Jakieś sugestie czy porady ? Objawów typowo na @ brak.
-
Najlepiej wykonać beta hcg żeby potwierdzić albo rozwiać wątpliwości. Miałam kilka cykli powyżej 40 dni. Byłam u ginekologa i brałam duphaston na przywołanie @ i ciąży nie było
-
Hej!
Zawsze moje cykle trwaly od 26 do 29 dni. Raz zdarzylo sie ze mialam 33 i to bylo chyba 2 lata temu. Mam 38 lat z mezem staramy sie o dzidziusia od 4 lat. W tym miesiacu postawilam tylko na testy, bez mierzenia temperatury.
Wiem... to byl blad, bo pierwszy raz cos takiego sie stalo, ze okresu nie mam . Bylo male plamienie , ale tylko rano 3 dni i to byl sluz z odrobina brazu. Troche sie czulam jakby mial sie zaczac okres, ale do tej pory nic nie przyszlo. Byl lekki bol brzucha i nog. Zawsze tak mam przed okresem. Nigdy nie mialam takiej przerwy. Temperatura jest niska... nie wiek co o tym myslec. Prosze spojrzcie na wykres i napiszcie co o tym myslicie.
Jutro ide na badania do laboratorium. Zobaczymy co powiedza, ale prosze Was o interpretacje
Podaje ponizej moj wykres
-
Asika wrote:Hej!
Zawsze moje cykle trwaly od 26 do 29 dni. Raz zdarzylo sie ze mialam 33 i to bylo chyba 2 lata temu. Mam 38 lat z mezem staramy sie o dzidziusia od 4 lat. W tym miesiacu postawilam tylko na testy, bez mierzenia temperatury.
Wiem... to byl blad, bo pierwszy raz cos takiego sie stalo, ze okresu nie mam . Bylo male plamienie , ale tylko rano 3 dni i to byl sluz z odrobina brazu. Troche sie czulam jakby mial sie zaczac okres, ale do tej pory nic nie przyszlo. Byl lekki bol brzucha i nog. Zawsze tak mam przed okresem. Nigdy nie mialam takiej przerwy. Temperatura jest niska... nie wiek co o tym myslec. Prosze spojrzcie na wykres i napiszcie co o tym myslicie.
Jutro ide na badania do laboratorium. Zobaczymy co powiedza, ale prosze Was o interpretacje
Podaje ponizej moj wykres
Nie napisalaś, jak to się skończyło?➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -