Brak okresu, brak ciąży
-
Kochane proszę zerknijcie na mój wykres. Temperatura rośnie, okresu brak a test ciążowy negatywny Czy to możliwe, że zrobiłam jednak test za szybko? Radzicie iść jutro na bete czy jeszcze poczekać? Cały czas bolą mnie jajniki i podbrzusze. Ostatnie 2 tygodnie miałam bardzo stresujące i dodatkowo przez parę dni męczyło mnie przeziębienie (jadłam tabletki na ból gardła i Gripex max). Czy to możliwe żeby aż tak zmienił się cykl -z reguły miałam 28-29 dniowe cykle. Z góry dziękuje za Wasze opinie25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualnyMożliwe że test był zrobiony za szybko, nie zawsze wychodzi w 15dpo a co dopiero w 12dpo dlatego jeśli temperatura będzie się utrzymywać zrób test za parę dni. A jeśli chodzi o długość cyklu to miałaś dłuższą pierwszą fazę być może przez to przeziębienie, ale czasem też tak bywa że owu jest później niż zwykle. Natomiast nie masz jeszcze takiej długiej drugiej fazy żebyś mogła się martwić gdzie jest @
Ezia90 lubi tę wiadomość
-
zgadzam się z Marta. Poza tym, jak sama piszesz zyjesz ostatnio w stresie, a to moze rowniez opoznic miesiaczke. Cykle bywaja rozne. U mnie np w tym cyklu pojawily sie plamienia juz od 21dc, a tez tak nigdy nie mam. Nic sie nie lam, a co ma byc to bedzie. Cierpliwosci!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-