X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Brak okresu i ciazy co jest
Odpowiedz

Brak okresu i ciazy co jest

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 20 marca 2017, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o wyrozumiałość piesze pierwszy raz.otoz moja temperatura przed owu to 36.3 lub 36.4 owu wyznaczone mam na 23dc i od tej pory mam wyższe tempie i.cykle mam zazwyczaj 32 do 36 .bralam aromek .w 10dpo tempka skoczyla na 37.3 i tak przez 2 dni od 3 dni mam 36.8 bole @ lekkie bole piersi i jestem ogromnie senna.@jak nie ma tak nie ma a test też negatywny.kupilam jakieś na allegro ale chyba sa wadliwe bo ledwo naciagaja .mam pco .jak biorę clo co to po owu nie muszę brać dupka na wywołanie bo @sama przychodzi a teraz wzięłam luteine w 23dc bo owu zmieniło mi owu i miałam rozowe plamienie brałam to przez 7 dni.co się dzieje pierwszy raz mam takie zawirowania po clo moja 2 faza trwała 12 dni czy mam jeszcze czekać czy umówić wizytę u giną???wybaczcie ale pisze z telefonu

• Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 20 marca 2017, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tempka nie spadła do lini podstawowej

• Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 20 marca 2017, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    08a5c0f5db4f0e39f33a73770ab3373f.png
    To mój wykres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 07:08

• Missjust Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2017, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na test może być za wcześnie, jeśli temp. nie spadnie do podstawowej jest nadzieja :) a różowe plamienia mogły być implantacyjne. Jeżeli nie masz więcej dolegliwości ani plamienia to ja bym powtórzyła test, a jak dalej negatywny i @ brak to do gina.
    Rozumiem z tego co napisałaś wyżej, że termin spodziewane @ już minął?

ur3qp2.png
    cravings-2017-12-14.jpg
  • Missjust Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2017, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, dopiero zobaczyłam wykres ;). Ja bym poczekałatwo jeszcze ze 2 dni. Jak nie zacznie spadać temp. to wygląda to obiecująco. Najważniejsze, że nie spadła do podstawowej. Mi temp przed @ spada gdzieś tak że 3-4 dni, ale to nic nie świadczy, u każdego jest indywidualnie.

ur3qp2.png
    cravings-2017-12-14.jpg
  • Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 20 marca 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odzew.j7z kiedys raz mierzylam temp spadła i w tym samym dniu dostałam @ .juz mam jedno dziecko ale w tedy było inaczej bo brałam więcej leków i nie mierzylam temki a zorientowalam się dopiero 11 dni po terminie.ovu wyznaczyli mi termin na wczoraj .ja zawsze muszę kupić jakieś g..... na allegro a te są jakieś dziwne ledwo co test nadciąga w jednym musiałam wymznac żeby okienko się znaczyło ehh ....myslicie ze ten wykres coś znaczy???ciekawi mnie czemu tempka na dwa dni poszła w górę niby napisane że do 10 dpo jak pójdzie w górę to też może oznaczać implantacje ale sie nie znam.nie mam nadzieję ale jakby była ciaza to bym skakała do góry bo bardzo chcem drugie dziecko.

• Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie lepiej kupić test w aptece???

póki nie ma @ szanse są :)

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 22 marca 2017, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę tak musiała zrobić dzieki.

• nikola232 Koleżanka

Wysłany: 22 marca 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz już miałam taki żółty-mleczny. Kochałam się z partnerem w piątek w nocy wytrysk nastąpił na mój brzuch i partner przeniósł od razu spermę na palcach do pochwy. czy jest możliwe zapłodnienie? Pozdrawiam

Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikola, nie bardzo rozumiem po co takie "akrobacje", kiedy się stara o dziecko... Ale odpowiadając na pytanie, jeśli sperma dostała się do pochwy, to tak jest możliwe poczęcie.

Starania o drugie dziecko

HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
    Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
    Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)

Hormony w normie
    LH:FSH poniżej 0,6 (?)
    AMH w normie (2,39 ng/ml)
    TSH w normie

Diagnoza:
    Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
    Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019

Leczenie:
    Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
    Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
    Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
    Zamrożony 3AB
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ