Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów brak owulacja? wykres zupełnie odwrócony
Odpowiedz

brak owulacja? wykres zupełnie odwrócony

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • natkazpietruszki Nowa

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez kilkanaście miesięcy nie miesiączkowałam. W końcu dostałam @ samoistnie i postanowiłam mierzyć temperaturę. Jeszcze nie skończyłam cyklu ale przyznam,że obecny wykres bardzo mnie martwi. Jako, że jestem świeżak nie wiem co ten wykres może znaczyć bo książkowy z pewnością on nie jest. Dodatkowo temperatura z ostatnich dni jest dla mnie zupełnie nienormalna. 15 dnia cyklu byłam pewna, że mam owulacje (kłócie jajników, śluz rozciągliwy) ale nic tego nie potwierdza. Jakby ktoś mógł zerknąć na mój wykres to byłabym wdzięczna.
    Ps. dodam, że badania hormonalne w 3 dniu cyklu książkowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 05:21

• surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odp masz pod wykresem ;)

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ