Brązowe plamienia po owulacji
-
Witajcie! Jestem tutaj nowa:) Od roku staramy sie z męzem o dzidziusia i nic:( jestem na etapie badania hormonów i czekam na wyniki.. ma do Was takie pytanko, może któraś z Was miała podobny problem.. pytałam o to swojego lekarza ale konkretnej odpowiedzi nie uzyskalam.. od kilku cykli tak ok 16-17 dnia cyklu mam po owulacji brazowe niewielkie plamienia, wiem, ze owulacje miałam na 100%. Takie plamienia mam również przed i po miesiaczce ? myślicie ze moze miec zwiazek z hormonami? choruje na niedoczynnosc, ale lecze i TSH mam poniżej 2Iza
-
nick nieaktualny
-
Miałam monitorowana owulacje, moj gin powiedział ze w tym i tym dniu moj pecherzyk pęknie, miałam wszystkie objawy ( bol jajnika, sluz płodny no i testy owulacyjne) chyba, ze moj pecherzyk jednak nie pekł USG dopochwowe miałam i wszystko ok. Kaska13 a Ty miałas czesto takie plamienia? ja od kilku miesiecy mam zawsze przed i po miesiaczke no i w srodku cyklu teraz mam juz 4 dzien:( oby to były hormowny... cykle tez mam bardzso regularne..Iza
-
od 3 miesięcy w środku cyklu ale szybko się kończyły bo zaczełam przyjmować luteinę a wiadomo, że wtedy plamienia ustępują. jestem ciekawa jak będzie w tym cyklu bo to mój pierwszy cykl po odstawieniu luteiny.02.2010 - synuś
09.2013 - Aniołek 8 tc
06.2014 - Aniołek 14 tc -
Witam serdecznie. 23 stycznia mialam ostatnia miesiaczke. trwala 4 dni. cykle mam 28-29 dniowe regolarne. 8 i 9 dc wspolzylam bez zabezpieczenia. 14 dc zaczelam plamic podejrzewam ze byla to owulacja. niestety plamienie trwa juz 7 dzien. dodatkowo od kilku dni bola mnie jajniki i bol promieniuje az na plecy. w nocy mam silne bole jajnikow takie ze az sie ruszyc nie moge. bola rowniez piersi.dodam ze od kilku dni mam 37 stopni temperature mierzona pod pacha. jaka moze byc tego przyczyna? czy jest mozliwa ciaza?majeczka199
-