Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Brązowe plamienia zamiast okresu
Odpowiedz

Brązowe plamienia zamiast okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2022, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W styczniu zamiast okresu miałam 2 dniowe plamienie ..test robiłam parę dni po plamienie ale negatywny od czego może być jeszcze takie plamienie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2022, 19:09

• JoannaM Znajoma

Wysłany: 27 stycznia 2022, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam podobną sytuację. Ciążę wykluczyłam. Mam nadzieję ze to nic poważnego. Zamiast okresu dostałam plamienia bardzo lekkiego utrzymującego się 4 dni. Czy to normalne? Pierwszy raz tak mialam. Czy może tak mój organizm reagować na No kwas foliowy który zaczęłam zazywac miesiąc temu?

• Koala27 Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2022, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoannaM wrote:
    Mialam podobną sytuację. Ciążę wykluczyłam. Mam nadzieję ze to nic poważnego. Zamiast okresu dostałam plamienia bardzo lekkiego utrzymującego się 4 dni. Czy to normalne? Pierwszy raz tak mialam. Czy może tak mój organizm reagować na No kwas foliowy który zaczęłam zazywac miesiąc temu?

Kwas foliowy to witamina,a twój organizm napewno sobie doskonale z nią poradzi😉 proponowała bym zrobić badania hormonów i skonsultować się z gin. Przyczyny takiego plamienia mogą być różne, może to być pozna implantacja

• Koala27 Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2022, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysis wrote:
    W styczniu zamiast okresu miałam 2 dniowe plamienie ..test robiłam parę dni po plamienie ale negatywny od czego może być jeszcze takie plamienie

Testy często są niewymierne, zrób betę i obserwuj czy jest przyrost

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ