X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Choroba a temperatura
Odpowiedz

Choroba a temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natii Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, mam problem wczoraj dopadlo mnie chorobsko, jak myslicie jest szansa w tym cyklu? I jak to z tymi temperaturami uznalam dzis temperature za nie wazna bo wydaje mi sie ze to przez chorobe jest wiekszza ,ale nie do konca bo pod pacha jest w normie... wychodzilo by na to ze owulacje mialam 9 dc wedlug ovufriend i teraz nie wiem co tu robic czy starac sie dalej czy odpuscic sobie ten cykl.. prosze o pomo z gory dziekuje i pozdrawiam przyszle mamy :)

6f5bc7ee5e.png 2dr870w.jpg
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraj sie ale na temperatury patrz z przymruzeniem oka :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Natii Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :)

6f5bc7ee5e.png 2dr870w.jpg
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ