WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Choroba a temperatura
Odpowiedz

Choroba a temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natii Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, mam problem wczoraj dopadlo mnie chorobsko, jak myslicie jest szansa w tym cyklu? I jak to z tymi temperaturami uznalam dzis temperature za nie wazna bo wydaje mi sie ze to przez chorobe jest wiekszza ,ale nie do konca bo pod pacha jest w normie... wychodzilo by na to ze owulacje mialam 9 dc wedlug ovufriend i teraz nie wiem co tu robic czy starac sie dalej czy odpuscic sobie ten cykl.. prosze o pomo z gory dziekuje i pozdrawiam przyszle mamy :)

6f5bc7ee5e.png 2dr870w.jpg
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraj sie ale na temperatury patrz z przymruzeniem oka :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Natii Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :)

6f5bc7ee5e.png 2dr870w.jpg
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ