SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów ciaza po porodzie martwego dziecka
Odpowiedz

ciaza po porodzie martwego dziecka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ruda1985 Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny. Mam do Was pytanie. 15.06 urodziłam martwe dzieciątko w 18tc. Okazało się że jestem genetycznie obciążona trombofilia. Po urodzeniu miałam zabieg lyzeczkowania. Teraz 20.07 dostałam okres. Trwał normalnie 5 dni ale był inny. Tzn taka czysta krew bez śladu nabłonka. 25.07 byłam na wizycie u gina i powiedział że wszystko się ładnie zagoilo, endo cieniutkie i w macicy widać jeszcze jakieś płyny ale to nic złego skoro dzień wcześniej skończyłam @. Dzień po wizycie u gina zaczęłam plamic na brązowo i trwa to po teraz a mam 11dc. :( była któraś z Was w podobnej sytuacji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 16:06

Ruda1985
    08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
    [*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc
  • Maciejowa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo współczuję nieprzyjemnych przeżyć:( Wydaje mi się, że po takich wydarzeniach plamienie/lekkie krwawienie może się zdarzyć. Może najlepiej byłoby zadzwonić do ginekologa?

Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
    Po roku starań nadszedł mój świt...
    xnw4skjobnsltuoy.png
  • ruda1985 Przyjaciółka

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 04:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Maciejowa. Już ustały wszystkie dolegliwości. Byłam u ginekologa i wszystko jest ok. :) dziękuję

Ruda1985
    08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
    [*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ