Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

co jest grane

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, u mnie to już po całości się poplątało, po 15 dniach od ustania niby okresu przyszło plamienie i trwa do dzis a wykres wyglada tak no i dzisiaj pozytywny test owulacyjny i to mega pozytywny- miałam nadmiar wiec ot tak sobie zrobiłam zeby zobaczyc co sie dzieje a tu cos takiego
    Może któras z was ma jakis pomysł i ew wyjaśnienie tego wszystkiego bo dla mnei to juz kosmos w życiu tak nie miałam

7c88916c809a92c195577deab19b499d.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może podrażniłaś sobie i pekła jakaś żyłka. Albo po stosunku. Może byc równiez nadżerka. Jak dlaej będziesz plamic to idź dogina

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ