X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

co mi dolega??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cytruska Znajoma

Wysłany: 19 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!
    Dziewczyny możecie spojrzeć na mój wykres?
    Po okresie test owu wyszedł dodatni, potwierdzał to śluz i w ogóle, więc myślę owulacja, a tu jakieś 2 dni po przychodzi najpierw krwawienie które przechodzi w krew ze skrzepami a do tego wysoka temperatura :( w czwartek ide dopiero do lekarza :( jak myślicie co mi jest??

f5ecd9684bd75989dda38cd56c7dd920.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:40

w4sqskjo6iyngx8g.png

no i jest ..... Boże, żeby ładnie rosła fasolka :D
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 19 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wyglądała Twoja miesiączka, tzn. ta od której zaczęłaś cykl? W sumie ten test owulacyjny trochę za wcześnie wyszedł pozytywny - poziom lh nie powinien osiągnąć takiego poziomu tak szybko po okresie. Nie chcę zgadywać, co Ci może być, ale dobrze że idziesz do lekarza, mam nadzieję że zaufanego...

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • Cytruska Znajoma

Wysłany: 19 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie najlepsze jest to, że ta miesiączka była taka sama jak ta teraz, no może trochę mniej skrzepów... a lekarz czy zaufany? powiedzmy, że lepszy od wszystkich innych do których chodziłam dotychczas, zna moją historię, mam nadzieję, że coś poradzi... póki co ponawiam pytanie ...

w4sqskjo6iyngx8g.png

• Cytruska Znajoma

Wysłany: 19 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie biorę :(
    a do lekarza pójdę z wykresem

w4sqskjo6iyngx8g.png

• Cytruska Znajoma

Wysłany: 23 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Jestem świeżo po wizycie u gin...
    cykle bezowulacyjne :( pęcherzyki rosną, ale nie pękają
    od następnego cyklu stymulacja hormonami ... zobaczymy co będzie się działo...
    pozdrawiam

w4sqskjo6iyngx8g.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ